aklın varsa hazırlanmazsın canım o kadar pişmanınmki tercih yapmadığıma bak katsayı kalkıyor imam hatiplilerle meslek liseleriyle eşitiz artık rakip çoğaldı[/QUOT
çok kararsızım bölümü bitirip işsiz kalmakta kötü bişey çevremde hiç yok matematik bölümü okuyan yardım edebilecek
anca bol bol laf ederler iş bulamazsın zaten 4 yılda bitiremezsin flan diye off off
sen bölümünü seviyosan bitirebilceğine inanıyosan bence çevredekilerin söyledikleri pek önemli değil iş bulma konusuna gelince öğretmenliklerin geneli öyle zaten edebiyat türkçe fen bilgisi matematik öğretmenlikleri ama şöylede bişey var göze alıyosan şartları tekrar gir sınava çok çalışmak gerekiyo çalıştıktan sonra herşey mümkün sonuçta ama ben çok pişmanım tabi
kolay olan birşey yok ki canım.. eğer hazırlanırsan hangi bölümü tercih edeceksin ki?buna göre kıyaslama yapabilirsin belki..
yoksa bana kalsa devam et.. dediğin gibi dershane ve bankada çalışma durumun olabiir..
belki formasyon alma durumun olur,o da çok iyi olur.. yine kamuda personel alımında , bölümün itibariyle tercih yapabilirsin.. -matematik bölümü mezunu olmak- bi çok aranılan kriterde var çünkü
seviyorum ama ağırda bi bölüm
iş bulabileceğime emin olsam bi kere bile aklımdan geçirmem bölüm değiştirmeyi
çok saol cnmm
ya burası türkiye her an bişeyler olabiliyo görüldüğü gibi arkadaşın dediği gibi formasyon falan alırsan iyi olur peki sınava hazırlansan hangi bölümü düşünüyosun canım??
sen bu bölümü bitir,ondan sonra beğenmezsen değiştirirsin hayatını
benim matematikçi arkadaşlarım özel dersten 5000 kazanıyor
tabi hiç kazanamayanı da var..kendini geliştirmenle alakalı şekerim
Kişilik yapın önemli narin misin? Zor işlerde çalışma yeteneğin nasıl? Narin ve hassas isen kız mesleklerini seç ama yok her güçlüğe gelirim der isen matematikte kal
bence bırak gitsin.
zamanında biz 2. 3. sınıftayken bir sürü arkadaşım bıraktı okulu.ben de "aman 2 seneleri boşa gitti ne gerek var" diye düşünüyordum. sonra başka bölümleri kazandılar.şimdiye mezun olup iş buldular bile. ben de boş boş duruyorum.
var var rahat ol
ben değilim ama abim
ama onun rahat iş bulması biraz yabancı dil bilgisindendi, daha doğrusu basit bi pozisyonda bankaya girdi, yabancı dil bilgisi olanlar baya bi dil tazminatı alıyor ve çabuk terfi ediyor
ama ben sabırsızım bankada sıkılırım falan diyorsan o ayrı bişey :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?