• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Matematik bölümü okuyorum bırakmalı mıyım?

venustus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
948
2
0
Afyon
bu yıl 2 ye geçtim dersler ağır çok zorlanıyorum
ve çevremdeki herkes hem zor hemde iş bulamazsın bırak diyorlar
çok ama çok kararsızım ben dersane yada bankacılık
olur die düşünüyorum ama yinede bilmiyorum
bu yıl tekrar hazırlanmalı mıyım _???

Son düzenleyen: Moderatör:
aklın varsa hazırlanmazsın canım o kadar pişmanınmki tercih yapmadığıma bak katsayı kalkıyor imam hatiplilerle meslek liseleriyle eşitiz artık rakip çoğaldı

aklın varsa hazırlanmazsın canım o kadar pişmanınmki tercih yapmadığıma bak katsayı kalkıyor imam hatiplilerle meslek liseleriyle eşitiz artık rakip çoğaldı[/QUOT
çok kararsızım bölümü bitirip işsiz kalmakta kötü bişey çevremde hiç yok matematik bölümü okuyan yardım edebilecek
anca bol bol laf ederler iş bulamazsın zaten 4 yılda bitiremezsin flan diye off off

sen bölümünü seviyosan bitirebilceğine inanıyosan bence çevredekilerin söyledikleri pek önemli değil iş bulma konusuna gelince öğretmenliklerin geneli öyle zaten edebiyat türkçe fen bilgisi matematik öğretmenlikleri ama şöylede bişey var göze alıyosan şartları tekrar gir sınava çok çalışmak gerekiyo çalıştıktan sonra herşey mümkün sonuçta ama ben çok pişmanım tabi

kolay olan birşey yok ki canım.. eğer hazırlanırsan hangi bölümü tercih edeceksin ki?buna göre kıyaslama yapabilirsin belki..
yoksa bana kalsa devam et.. dediğin gibi dershane ve bankada çalışma durumun olabiir..
belki formasyon alma durumun olur,o da çok iyi olur.. yine kamuda personel alımında , bölümün itibariyle tercih yapabilirsin.. -matematik bölümü mezunu olmak- bi çok aranılan kriterde var çünkü:34:

sen bölümünü seviyosan bitirebilceğine inanıyosan bence çevredekilerin söyledikleri pek önemli değil iş bulma konusuna gelince öğretmenliklerin geneli öyle zaten edebiyat türkçe fen bilgisi matematik öğretmenlikleri ama şöylede bişey var göze alıyosan şartları tekrar gir sınava çok çalışmak gerekiyo çalıştıktan sonra herşey mümkün sonuçta ama ben çok pişmanım tabi

seviyorum ama ağırda bi bölüm
iş bulabileceğime emin olsam bi kere bile aklımdan geçirmem bölüm değiştirmeyi
çok saol cnmm

kolay olan birşey yok ki canım.. eğer hazırlanırsan hangi bölümü tercih edeceksin ki?buna göre kıyaslama yapabilirsin belki..
yoksa bana kalsa devam et.. dediğin gibi dershane ve bankada çalışma durumun olabiir..
belki formasyon alma durumun olur,o da çok iyi olur.. yine kamuda personel alımında , bölümün itibariyle tercih yapabilirsin.. -matematik bölümü mezunu olmak- bi çok aranılan kriterde var çünkü:34:

hmm mesajın çok hoşuma gitti:61:
bide 2 yıl bitmiş zaten yolun yarısındayım :34:

seviyorum ama ağırda bi bölüm
iş bulabileceğime emin olsam bi kere bile aklımdan geçirmem bölüm değiştirmeyi
çok saol cnmm

ya burası türkiye her an bişeyler olabiliyo görüldüğü gibi arkadaşın dediği gibi formasyon falan alırsan iyi olur peki sınava hazırlansan hangi bölümü düşünüyosun canım??

sen bu bölümü bitir,ondan sonra beğenmezsen değiştirirsin hayatını

benim matematikçi arkadaşlarım özel dersten 5000 kazanıyor

tabi hiç kazanamayanı da var..kendini geliştirmenle alakalı şekerim

ya burası türkiye her an bişeyler olabiliyo görüldüğü gibi arkadaşın dediği gibi formasyon falan alırsan iyi olur peki sınava hazırlansan hangi bölümü düşünüyosun canım??

mühendislik olabilir yada kendimi daha ii hazırlayabilir sem sağlık bölümü de
ama bölümden de vazgeçmek istemiorum cm yha

Kişilik yapın önemli narin misin? Zor işlerde çalışma yeteneğin nasıl? Narin ve hassas isen kız mesleklerini seç ama yok her güçlüğe gelirim der isen matematikte kal

sen bu bölümü bitir,ondan sonra beğenmezsen değiştirirsin hayatını

benim matematikçi arkadaşlarım özel dersten 5000 kazanıyor

tabi hiç kazanamayanı da var..kendini geliştirmenle alakalı şekerim

cnm kendini geliştirmekten kastın tam olarak ne_??
biz full teorem ezberliyoruz mantık dersi işliyoruz yemin ederim ki matematik konuları flan işlenmio çok farklı
teorik şeylerle dolu iki gün ezberlenip 3.gün unutulacak şekilde

Kişilik yapın önemli narin misin? Zor işlerde çalışma yeteneğin nasıl? Narin ve hassas isen kız mesleklerini seç ama yok her güçlüğe gelirim der isen matematikte kal

bu zamana kadar hiç bi yerde çalışmadım kendi başıma da hiçbir şey yapmadım zor bi durumla karşı karşıya gelmedim
bu yüzden yapıp yapamayacağımdan tam emin değilim daha çok çevrem karar verdi ne yapmam gerektiğine
ilk defa kendi dediğimi yaptım ve 15 tercihin tamamı matematik bölümüydü

matematik bölümü bitirip iş sahibi olan yok mu biraz içimi rahatlatsa neler yaptığını anlatsa_???:44::44:

var var rahat ol :52::52:
ben değilim ama abim
ama onun rahat iş bulması biraz yabancı dil bilgisindendi, daha doğrusu basit bi pozisyonda bankaya girdi, yabancı dil bilgisi olanlar baya bi dil tazminatı alıyor ve çabuk terfi ediyor
ama ben sabırsızım bankada sıkılırım falan diyorsan o ayrı bişey :18::18:

bence bırak gitsin.
zamanında biz 2. 3. sınıftayken bir sürü arkadaşım bıraktı okulu.ben de "aman 2 seneleri boşa gitti ne gerek var" diye düşünüyordum. sonra başka bölümleri kazandılar.şimdiye mezun olup iş buldular bile. ben de boş boş duruyorum.

bence bırak gitsin.
zamanında biz 2. 3. sınıftayken bir sürü arkadaşım bıraktı okulu.ben de "aman 2 seneleri boşa gitti ne gerek var" diye düşünüyordum. sonra başka bölümleri kazandılar.şimdiye mezun olup iş buldular bile. ben de boş boş duruyorum.

cnm üzüldüm valla işte bende böyle olmaktan çok korkuyorum
bitir böyle bi bölümü sonra işin olmasın gücün olmasın
çok zor valla
çok tşk ederim mesajın için

var var rahat ol :52::52:
ben değilim ama abim
ama onun rahat iş bulması biraz yabancı dil bilgisindendi, daha doğrusu basit bi pozisyonda bankaya girdi, yabancı dil bilgisi olanlar baya bi dil tazminatı alıyor ve çabuk terfi ediyor
ama ben sabırsızım bankada sıkılırım falan diyorsan o ayrı bişey :18::18:

bankalara bölüm mezunlarının girmesini daha da zorlaştırmmıslar duyduğum
kadarıyla yaaa offf offf

Back