Bende 2014 te giricem kpss ye..
Matematikten başladım şuan basit eşitsizlikler konusundayım..
Matematiğim sıfırdı ama videolarla çok kolay öğreniyorum çok eğlenceliymiş soru çözmek: )
Geçen sene girmeyi düşünüyodum tarihi bitirmiştim ama sonra vazgeçtim bi anda bakalım hayırlısı artık..
Hangi videoları izliyorsun canım ?
arkadaşlar bende 8 yıldır özel sektördeyım,aöf ile işletmeyı bitirdim...bı başıma çalışarak mezun oldm..bu kpsyı nasıl yapamam diye kızıyorum kendıme ilk kez hazırlanıcam yardımcı olursanız sevınırım..anladımkı özel sektör bir yere kadar..artık buna çok bakıyorlar..herşeyden önce kendı hayatımı kurmak istıyorum..memur değilim diye ilişkim bitti..çok guzelsin bide memur olsaydın ıyı olurdu diye sözler bile duydum..lanet olsun atanmak için işiimi bırakıcam..halbuki bu sene araba almak istıyordumama 1 senemı kps ye adıycam...
Bende bu sene sadece kpss için evde çalışacağım. Benimde ilk hazırlanmam. Matematikten başladım ben çalışmaya . Çünkü diğer konular sözel olduğu için unutulacağını düşünüyorum. 2014 kitapları çıkmamış , bende 2012yılına ait konu anlatımlı matematik kitabı aldım. Onu bitirinceye kadar yeni müfredat çıkar, yeni müfredat çıkınca da onunlada tekrar matematiğe çalışıcam.
Dediğin gibi özel sektör kalıcı değil. Ve çok sıkıntılı. Rabbim inş hayırlısını verir hakkımızda.
Merhaba bu konuya halen vaakıf mısınız? Bütün yazıları okuyamadım ama matematiğe sıfırdan başlayanlarınız var sanırım. Ben de aynı dertten yakınıyorum. Sadece biraz morale ihtiyacım var. Utanıp sıkılmadan ilkokul matematğine yeniden dönmem lazım. Kpss den en az 20 soru yapabilmek lazım :/ sizce ortaokul kitaplarından mı çalışayım bir fikir verebilcek olan var mı?
merhaba kpss için matematik öğrenmek istiyorum yardımcı olabilir misinizkızlarrr bu topiği görünce demedn geçmeyeyimmm dedimm, bende geçen sene boğaziçi ü. den mezun odummm, bu sene de atandımm, kpss ve üniv. sınavı için matematik özel ders veriyorummm, anadolu yakasında oturanlarrrraaa duyurulurrr