Matematiği zayıf olup 2014 kpss ye hazırlananlar hepinizi bekliyorum...

Merhabalar, ben bu sene mezun oldum, hazırlanmadan kpssye girdim sıfır bilgiyle girince sonuç felaketti:) haftaya alan sınavı ona da gireceğim ama bişi olmayacak bu sene o yüzden bende 2014e hazırlanacağım. tarihim, matematiğim benimde çok kötü. dershane arayışı içerisindeyim bi yandan da. sizler evde mi hazırlanacaksınız? dershane tecrübesi olan varsa önerilerini alabilirmiyim istanbul anadolu yakası için.şimdiden herkese başarılar dilerim:)

Hangi videoları izliyorsun canım ?

Ben de varım arkadaşlar lisanstan giricem, benim mat acayip berbat ama gene de çalışmaya çalışıcam bakalım

Bende bu sene gircem sınava. Dersaneye kayıt yaptırdım. Matematik kötü benim de

merhaba arkadaşlar,benim de en kötü oldugum ders matematik ve bu yüzden de kpssden yeterli puan alıp atanamaıyorum.önerilerinizi dinleyeceğim.dershaneye gideyim istiyorum bu sene fakat nerede gideceğim belli değil.eskişehir de ya da zonguldak ta gideceğim.eskişehir ya da zonguldak için kpss dershanesi önerebilecek arkadaşlar var mı?dershane öğretmenleri çok önemli çünkü.gk-gy-eğitim ve alandan gideceğim dershaneye.

arkadaşlar bende 8 yıldır özel sektördeyım,aöf ile işletmeyı bitirdim...bı başıma çalışarak mezun oldm..bu kpsyı nasıl yapamam diye kızıyorum kendıme ilk kez hazırlanıcam yardımcı olursanız sevınırım..anladımkı özel sektör bir yere kadar..artık buna çok bakıyorlar..herşeyden önce kendı hayatımı kurmak istıyorum..memur değilim diye ilişkim bitti..çok guzelsin bide memur olsaydın ıyı olurdu diye sözler bile duydum..lanet olsun atanmak için işiimi bırakıcam..halbuki bu sene araba almak istıyordumama 1 senemı kps ye adıycam...

Bende bu sene sadece kpss için evde çalışacağım. Benimde ilk hazırlanmam. Matematikten başladım ben çalışmaya . Çünkü diğer konular sözel olduğu için unutulacağını düşünüyorum. 2014 kitapları çıkmamış , bende 2012yılına ait konu anlatımlı matematik kitabı aldım. Onu bitirinceye kadar yeni müfredat çıkar, yeni müfredat çıkınca da onunlada tekrar matematiğe çalışıcam.
Dediğin gibi özel sektör kalıcı değil. Ve çok sıkıntılı. Rabbim inş hayırlısını verir hakkımızda.

çok haklısın sözel unutulur..ablam özel ders alıyor matematik o artık beni yetiştircek..bende elimden geleni yapıcam..özel sektör şimdilik doyuruyor evet ama nereye kadar artık yoruldugumu hissettim..işletme mezunuyum inş sonumuz hayırlı olur ...bunu çok istiyorum..

mrb kızlar bende 3. sınıfa geçtim matematiğim benimde 0 hiç bişey bilmiorum diebilirim 2 senem var daha ama şimdiden çalışmaya başlamayı düşünüorum

Merhaba bu konuya halen vaakıf mısınız? Bütün yazıları okuyamadım ama matematiğe sıfırdan başlayanlarınız var sanırım. Ben de aynı dertten yakınıyorum. Sadece biraz morale ihtiyacım var. Utanıp sıkılmadan ilkokul matematğine yeniden dönmem lazım. Kpss den en az 20 soru yapabilmek lazım :/ sizce ortaokul kitaplarından mı çalışayım bir fikir verebilcek olan var mı?

ortaokul diye neden dedin canım anlam veremedim.
temelden başlıcaksın 4 işlemden gerekirse ki bunu orta değil ilk okulda öğrendik değilmi..
bende üniversiteden 3yıl oldu mezun olalı bu sene kpss hazırlanmaya başladım.
temelden başladım matematik özel ders alıyorum
ihtiyacın konu anlatımlı setini aldım
data konu anlatımlı kitabını aldım
ve temelden matematik için antremanlarla matematik kitabını aldım
ekolhoca.com a da bak çok güzel anlatıyo bence

mrb arkadaşlar bende 2014 Kpssye girecğm
bu sene aofden muhasebe bölümüne başladım daha hiç sinava girmedim şimdi ben Kpss önlisans sınavına mi gircm acaba Yoksa orta öğretimmi :26:

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende 2014 kpss adayıyım

2012de de girmiştim 75 alabildim umudum yok atamalardan o yüzden trkrar hazırlanıyorum hiç temelim yoktu çok sıkı çalışmıştım denemelerimde çok iyi geliyorsu son zamanlarda ama sınav stresi bambaşka mat 19 işaretlemiştim 2 yanlışım vardı ama türkçe felaketti benim için...geçmişi bırakıpgeleceğe bakalım değil mi:)

çalışma planı yaptınız mı korkulu rüyam vatandaşlık ve güncel sorular onlara nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz..:44::44:

matematik bol soru çözmeyle oturuyor matematik için önemli olan süre ona ne kadar süre kalırsa o kadar iyi o yüzdn sözelde hızlı olmaya bakmak lazım..diye düşünüyorum

Goldflay senin yazını okuduktan sonra antremanlarla 1 kitabını sipariş verdim..elime daha ulaşmadı. sadece 1 işimi görür mü sen hangisinden yararlanıyosun.serisi vardı çünkü 1-2-3-4 diye. hepsi pahalı geldi de biraz:)

Kpss matematik-geoemtri videoları için iddialı bir site ama içinizde üye olan var mı? Önerir misiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
ben incelemiştim bu sitetyi canım ama
senolhoca daha iyi bbunlardan
senolhoca
ekolhoca tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bende bu sene kpssye girecem ve matematiğim hiç iyi deği çalışma yöntemleriniz neler?hangi kaynaklardan yararlanıyorsunuz?

merhaba kpss için matematik öğrenmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…