tarih için kendi özetini çıkar bence yazarak çalışmak çok faydalı..x yayınlarının tarih özetli defteri var tavsiye ederim ayrıca hakan dede diye bir adam var internetten arattır bulursan derslerini dinle çok metediyorlar..anayasayı sona bırak neler değişiyor her gün belli değil..Ben de açıköğretim iktisat son sınıftayım 2012 de önlisans olarak girmiştim matematikten 15 netim çıkmıştı lisansta 30 soru var en az 25 net çıkarmam lazım ama benim tarih-coğrafya-anayasa da durumum çok kötü onlara daha çok ağırlık vericem ama matematikte çalışıcam.
tarih için kendi özetini çıkar bence yazarak çalışmak çok faydalı..x yayınlarının tarih özetli defteri var tavsiye ederim ayrıca hakan dede diye bir adam var internetten arattır bulursan derslerini dinle çok metediyorlar..anayasayı sona bırak neler değişiyor her gün belli değil..
tarih coğrafya anayasa bu üçü için data bir numara....
Kpssnin içeriği değişti matematik soruları Ales tarzı gibi olacak diyorlar.Matematiği bilen bile 0 dan başlayıp çalışmalı.Ben de hiç sevmem mantık sorularını.Off yaa şansa bak.Allahtan bu seneki soruları göreceğiz de ona göre ayarlarız kendimizi.
merhaba arkadaşlar bende bi deneyeyim şansımı diyerek kpss olayına gireyim dedim evliyim 1 evladım var vede çalışıyorum sizlere göre galiba şansım daha mı az becerebilirmiyim bilmiyorm lisanstan mezun olalı 4 sene oluyo ya Allah Bismillah diyorum
kızlarrr bu topiği görünce demedn geçmeyeyimmm dedimm, bende geçen sene boğaziçi ü. den mezun odummm, bu sene de atandımm, kpss ve üniv. sınavı için matematik özel ders veriyorummm, anadolu yakasında oturanlarrrraaa duyurulurrr
kızlar matematikten başlayalım... 1 yılımız var.... Ben artık kpss çalşmaya başlıyorum............
her dersten konuşulur sanırımTarihi zayif olup 2014 kpss ye hazirlananlar gelmesin mi pekiasli seni takip ettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?