How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Mat_Mazel Güncel ŞİİR / YAZI

Mat_MazeL

toz pembee
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
1.083
1
66
İzmir
a.s.Güncel olarak yazdığım yazı ,şiir & kısa notları paylaşıcam burada. Yazdıkça konuşmaktan daha pozitif reaksiyon alındığına inanıyorum.Deşarj olmak için yazmaya devam edicem...

Haklısındır özür beklersin kırılırsın ama yine dönüp ararsın gururun onurun karşındaki için hiçbişey ifade etmez kötüsündür çünkü. Beklersin bilirsin gerçeği ama kabullenmezsin boşuna beklersin.Arar bigün sen ondan çoktan vazgeçmişsindir.Kırıldıkça, hiç yerine kondukça nefretin artar karşındaki yine anlamaz ne zaman anladı ki anlaşılmayı bekleme sen kötüsün.Bekleme artık bırak gitsin her gözyaşında akıp gitsin gözlerindende...

İnanın bende sizin kadar insanım;
Her şeyden önce bir kalbim var.Sevgi dolu, inancı kuvvetli. Bazen kırılan, isteyerek değil ama istemeden de olsa belki kıran.Yeri gelince gülebilen ama olumsuz her şeye üzülen. Sevgiden nasibini alamamış ancak sevgi veren. Duyan, gören, düşünen, kızgınlıkları olan…
Gözlerime bakıldığı zaman hüzün görürler,bazen de zehir gibi gelir her lafım, çünkü ben insanım.Bir su damlası kadar berrak, melekler kadar güzel olmak isterim. Hayallerimin sınırı yok çünkü ben insanım.
Şimdi söyleyin bana melekler ağlar mı? En önemlisi ben ağlayabiliyorum… Kalbimle, yüreğimle, yüreğimden gözlerime gelip damla damla akan yaşlarla ağlıyorum…

İnanın ki ben sizin kadar insanım…

Back