• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mat zeytin

tiwinky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
296
1
116
39
Tekirdağ
Günaydın. Yine yardımınıza ihtiyacım var. Yatak odasını kendimiz yaptırıyoruz. Hazır almayacağız. Dün renkleri beğenmeye gittik. Mat zeytin ve beyaz kombinesi yatak odasında sizce nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
beyaz çok güzel olur ama canım mat zeytini bilemedim...
her zaman beyaz taraftarıyım bende ama...herşeyimi beyaz istemiştim bi nedenden dolayı olmadı:)

bizde kendimiz yaptırdık ama ben gittim saf gibi
venge yaptırdım...
çok karanlık oldu...

Ben de karanlık olmasın diye beyaz istedim. kombine olarak da mat zeytini seçtik. Coco yapacaktık mutfak dolaplarıyla aynı olmasın dedik. mat zeytin de ekteki dolapların rengi ama beyazla kombinesini düşün. baştan güzel olur gibi geldi şimdi bakıyorum yatak odası için hiç örnek yok.sonradan pişman olur muyum?

Eklentiler

• $namli-ajans405004662275.webp
    $namli-ajans405004662275.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $1%20012.webp
    $1%20012.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 72
  • $20[3].webp
    $20[3].webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 93
  • $resim%20009.webp
    $resim%20009.webp
    3 KB · Görüntüleme: 79
Ben de karanlık olmasın diye beyaz istedim. kombine olarak da mat zeytini seçtik. Coco yapacaktık mutfak dolaplarıyla aynı olmasın dedik. mat zeytin de ekteki dolapların rengi ama beyazla kombinesini düşün. baştan güzel olur gibi geldi şimdi bakıyorum yatak odası için hiç örnek yok.sonradan pişman olur muyum?

zaten ne yeparsan yap sonradan olursun pişman...:)ben de hep bembeyaz mobilya hayal ediyodum...yaptırmaya karar verince lake yoktu burda yapan...bende diğer beyazlardan istemedim..
şimdi kocaman karanlık bi dolabım var yatak odasında
tavana kadar:)
ben şimdi hazırları görünce özeniyorum..
yeni evliyim oysaki herşeyim yeni..
ama mat zeytin çok güzelmiş..doğtaşın beyaz kombinelerine benziyor...ayrıca moda renkler bu aralar..
bu arada ben de tekirdağlıyım:)

:) içimi rahatlattın biraz olsun. beyaz kesin olacak zaten lake değil ama. kendim lake istemedim kolay çizilir diye. kombinesi mat zeytin olursa çok sırıtır dediler. baştan ben istedim aslında sonra kötü olursa pişman olurum diye düşündüm. dün de nişanlım o şekilde güzel olacağını düşündüğünü söyeldi ama bu akşama kadar zamanımız var karar vermek için.

Back
X