masummasal'n burun maceras(Yakup Avar)

yaa masummasalcımm, ben gülemiyorum yaa, bugun cok güldüm burnum acımaya basladı korktum valla, ameliyat olalı 10. gün bugun ama korkuyorum hala :KK70:

ebrucum ben hala gülemiyorum kaydirigubbakcemile3 şaka şaka,o bi süre oluyor,bende ruj sürünce rahatsız oluyorum,çok rahat iki dudağımla dağıtamıyorum ruju,gerginlik var biraz ve bu normalmiş,senin daha on gün oldu cnm,evet insan biran önce normale dönsün istiyor ama sabretmek gerek işte,günden güne dahada rahatlayacaksın ama dediğim gibi temizliğine çok dikkat et,çok çabuk bozuluyor cilt be siyah nokta oluyor,sonra dahazor olur

ay rahat gülemiyorum ama hani gülersem de bir sey olmaz degil mi korkuyorum o gerginlikten :KK70: yüzümü de temizlemek konusunda haklısın ama iiste nasıl dokunurum bilemiyorum böyle korka korka artık elimden geldigince temizleyecegim yüzümü, minik sivilceler oldu zaten cok garip oldu cildim yaa anlamadım ben böle soyuluo sivilceli gibi bi farklı

evet benimde soyuldu burnumun üstü ama geçti şükür şimdi sorun yok,çok gülme ama,üst dudağını çok germe dedi banada doktorum,zorlama yani,dişlerini fırçalarkende üst dudağını kaldırmaya çalışma,o gerginlik geçene kadar zorlamaki rahat rahat otursun burnun cnm

evet benimde soyuldu burnumun üstü ama geçti şükür şimdi sorun yok,çok gülme ama,üst dudağını çok germe dedi banada doktorum,zorlama yani,dişlerini fırçalarkende üst dudağını kaldırmaya çalışma,o gerginlik geçene kadar zorlamaki rahat rahat otursun burnun cnm

ayy ben cok gülüyorum tutamıyorum kendimi yaa insallah bisi olmaz bak icime kurt düstü simdi, bir de üst dudagım düzeldi mi die böle arada kaldırmaya calısıyordum insallah bir sey olmazz

daha on gün oldu cnm,bunun bir haftası alçılı geçti zaten bu kadarcıktan bişey olmaz :) birde eğilme sakın,fazla merdiven inme en az bir ay dikkat et bunlara,burnunu zorlayacak ve basınç oluşturacak hareketlrden kaçın,doktorum bana bunları tembihlemişti cnm

oy oy oyy, ben bunlara hiic dikkat etmiyorumm, ay gecen günlere mi yanayım napayımm :)

arkadaşlar merhaba ameliyatım oldu bugün 9.günüm zor bir ameliyat geçirdim ama değdi yani sağlıklı bir şekilde nefes alabiliyorum ve burnum güzel görünüyor burnumda bandajlarım var fakat burnumun içini kuru kuru hissediyorum okyanus suyu kullanıyorum ama yinede kuruyor ya bidee daha nekar başımız yüksekte yatmamız gerekiyormuş bilen varmı içinizde

canım ben antibiyotikli bir krem sürüyordum kurumasını önlemek için ama adını unuttum :KK43: doktorum yazmıştı okyanus suyuyla birlikte,ben sadece bir hafta başım yüksekte yattım,yastığını kabartarak sırtüstü yatabilirsin artık cnm,bunlar benim doktorumun bana söyledikleriydi ama istersen sen bide kendi dr.sor cnm

canım ben antibiyotikli bir krem sürüyordum kurumasını önlemek için ama adını unuttum :KK43: doktorum yazmıştı okyanus suyuyla birlikte,ben sadece bir hafta başım yüksekte yattım,yastığını kabartarak sırtüstü yatabilirsin artık cnm,bunlar benim doktorumun bana söyledikleriydi ama istersen sen bide kendi dr.sor cnm

canım sağol ya bana dr tatlı badem yağı ile temizle dedi ama ben biraz işi abarttım galiba,senağlama burnum hafif şişti bugün birdeburun kanatları eleyince zarar görürmü acaba canım ya ben ellemeye bile korkuyorum ,normalde burundan kıkırdak alınır bana drum kıkırdak ilave etti burun kapaklarıma o yüzden birşey olucak diye esnemek,hapşürmek,gülmek beni çok tedirgin ediyor ne zormuş sonrası ya,kafamçokkarıştı

evet cnm sonrası biraz meşakkatli ama herşeyin bi bedeli var dimi.
badem yağını bilmiyorum canım,benim doktorum bebek şampuanıyla yıka yüzünü hafif hafif sonrada bephantene krem sür dedi,ama kremi fazla yedirmeye çalışma hafifce sür bırak demişti,tonik kullanma gözeneklerin açık kalması gerek demişti bide

ayy her gecen gün daha da güzellesiyorsun yaa masallahh

canım benim teşekkür ederim,sende çoook güzelsin maşallah yerimseniben

cnm ya burnun cok guzel yakismis hem cok guzel, yanliz acik tekniklemi ameliyat oldun?
eger oyle olduysa bunu 3 ayda gecme suresi nasl oldu? sadece o kesik yerinin resmini yakindan koyabilirmisin acaba?
bende olacamda acik dr dedi, ama izi cok merak ediyorum

cnm ya burnun cok guzel yakismis hem cok guzel, yanliz acik tekniklemi ameliyat oldun?
eger oyle olduysa bunu 3 ayda gecme suresi nasl oldu? sadece o kesik yerinin resmini yakindan koyabilirmisin acaba?
bende olacamda acik dr dedi, ama izi cok merak ediyorum

teşekkür ederim canım beğendiğin için a.s.
ben kapalı teknikle oldum hatta mikrorinoplasti tekniğiyle,burun kemiğim kırılmadan şekillendirildiği için iyileşme sürem çok kısa oldu
inşallah seninde ameliyatım çok başarılı geçer canım,şimdiden geçmiş olsun

rica ederim canim:)

guzel dileklerin icinde tsk ederim , Amin :KK70:

teşekkür ederim canım,inşallah oturdukca daha güzel olacak :kedi:

X