masummasal'n burun maceras(Yakup Avar)

bence de hem kalkık hem kısa olursa dogal olmazdı ama şimdi çok dogal olmuş canım ellerine sağlık dr unun

teşekkür ederim cnm,büyülü bahçesin demek tebrik ederim,sanada bebişinle mutlu ve sağlıklı bir yaşam dilerim:CüvCüv:

bence de oldukça doğal ve hoş görünüyor.
daha kalkık ve küçük olan burun yapısı oldukça yapay duruyor.
tercih etmezdim.size eminim bu hali oldukça yakışacak.

bence ikinci tasarım daha güzel olmuş.ilki biraz büyük duruyo ama ikincisi süper

bence güzel olmuş tekrar dokundurtma 2.kez ameliyat oldugunda eski burnunuda aramak durumunda kalabilirsin allah korusun..cünkü bnde aman az dha dedim güsel bi burnum olmuştu ve aynı doktora tekrar ameliyat oldum sonuc cok kötü..ucunu kaldırmak icin doktorum kulagımdan kıkırdak eklemiş burun ucuma ve cok eklemiş sanırım defalarca alın burnuma koydugunuz seyi dedim dinlemedi.baska dr gitdim alamam onu cok koymuş dedi kocaman bi burun ucum var şimdi..bence sende begendiysen tekrar yaptırmadan önce iyice bi düşün..

bence güzel olmuş tekrar dokundurtma 2.kez ameliyat oldugunda eski burnunuda aramak durumunda kalabilirsin allah korusun..cünkü bnde aman az dha dedim güsel bi burnum olmuştu ve aynı doktora tekrar ameliyat oldum sonuc cok kötü..ucunu kaldırmak icin doktorum kulagımdan kıkırdak eklemiş burun ucuma ve cok eklemiş sanırım defalarca alın burnuma koydugunuz seyi dedim dinlemedi.baska dr gitdim alamam onu cok koymuş dedi kocaman bi burun ucum var şimdi..bence sende begendiysen tekrar yaptırmadan önce iyice bi düşün..

önerin için tşkr ederim,senin burnununda istediğin gibi olmamasına çok üzüldüm :KK43:

ayyy cnmmmmmmm gayet güzel burnun..ya benim burnumun ucunda sorun varr dr gittimm ellemiyelimm dedi...estetik cerrah bile çok gerekmedikce yapılmaması tarafında..ama gercekten çok iyi duruyorr seninkiiii...

ayyy cnmmmmmmm gayet güzel burnun..ya benim burnumun ucunda sorun varr dr gittimm ellemiyelimm dedi...estetik cerrah bile çok gerekmedikce yapılmaması tarafında..ama gercekten çok iyi duruyorr seninkiiii...

daha önce operasyon geçirdinmi cnm,bu burun ucundaki sorun bi operasyon sonucumu var? dr.neden yapma taraftarı değil acaba anlamadım,riskli bi durummu yoksa çok gereksiz ufak bi sorunmu?

daha önce operasyon geçirdinmi cnm,bu burun ucundaki sorun bi operasyon sonucumu var? dr.neden yapma taraftarı değil acaba anlamadım,riskli bi durummu yoksa çok gereksiz ufak bi sorunmu?

cnmmm önceden olmadım ameliyat ben burnumuın ucunu sevmiyorum düşük biras..bi zararı oldugundan deill..hatta burun ucunu sadece kaldırmak istesen daha kolaymışş..ama dr aşırı kötü olmayan burunların yapılmamasını istiyorrr...öyle bi konuştuki nefret ettigim burnumu sever oldumm:))seninkide gerçekten çok iyi yanii neden bidaha olmak istedigini anlamadım bile..bence gayet mutlu olarak kullan burnunuhihoyyyt

cnmmm önceden olmadım ameliyat ben burnumuın ucunu sevmiyorum düşük biras..bi zararı oldugundan deill..hatta burun ucunu sadece kaldırmak istesen daha kolaymışş..ama dr aşırı kötü olmayan burunların yapılmamasını istiyorrr...öyle bi konuştuki nefret ettigim burnumu sever oldumm:))seninkide gerçekten çok iyi yanii neden bidaha olmak istedigini anlamadım bile..bence gayet mutlu olarak kullan burnunuhihoyyyt

anladım cnm,tabi çok gerekli olmadıkça yaptırmamak gerek,risk var,daha kötü olabilir vede onca eziyet boşuna çekilir,,ben yaptırmadım daha o iki tasarım arasında karar veremedim sadece :uhm:

bence çok yapmacık duruyor yani kaş arasından direkt anlaşılıyor estetik olduğu ve de uzun duruyor.

arkadaşlar doktorumun bana tasarladığı burun bu,fikrinizi alabilirmiyim :uhm:

(diğer tasarımı görmek isteyen arkadaşlar için onuda ekledim)CADIARZU

19 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ AMELİYAT OLUYORUM ARKADAŞLAR hihoyyyt
FOTOLARI HEMEN YÜKLERİM :teytey:

sen kime yaptırdın cnm ve memnunmusun,kalkık yaptırdığımda doğallıktan çıkar diye korkuyorum

canım benim dr EMRE İLHAN..benim burnumda kemerliydı ..doktorlar öneriler de emre ilhan forumunda resimlerim var görmek istersen .. ama az kalkık bence güzel olur .. bende kalkık olunca cok yukarda sanırdım ama öle değilmiş =) yazmışmıydın doktorunu yada ben görmedim ???
53gnlkma6.png

w320.png

masummasal ben 3. diyorum sana diğerleri biraz sivri duruyo 3 . en iyisi
hambospara seninkide çok hoş olmuş canım gayet doğal yakışmış sana

canım benim dr EMRE İLHAN..benim burnumda kemerliydı ..doktorlar öneriler de emre ilhan forumunda resimlerim var görmek istersen .. ama az kalkık bence güzel olur .. bende kalkık olunca cok yukarda sanırdım ama öle değilmiş =) yazmışmıydın doktorunu yada ben görmedim ???
53gnlkma6.png

w320.png

çok güzel olmuş cnm,çok doğal bi görünüo,benim dr.um yakup avşara.s.

masummasal ben 3. diyorum sana diğerleri biraz sivri duruyo 3 . en iyisi
hambospara seninkide çok hoş olmuş canım gayet doğal yakışmış sana

sewill çok doğru tespit cnm şutarafagitti bende ona karar verdim zaten,dün tasarladık onuda,ameliyattan sonra hep beraber görürüz artık sonucu kaydirigubbakcemile5

canım bence 3. daha iyi.doktorundan doğala yakın bakılınca ameliyat olduğu belli olmayan burun istediğini söyle bence.ben öyle söyledim. ve doktorumda sağolsun çok başarılı bir ameliyat yaptı.görenler anlamıyor bile ameliyat olduğumu :)

canım bence 3. daha iyi.doktorundan doğala yakın bakılınca ameliyat olduğu belli olmayan burun istediğini söyle bence.ben öyle söyledim. ve doktorumda sağolsun çok başarılı bir ameliyat yaptı.görenler anlamıyor bile ameliyat olduğumu :)

cnm burnundan memnun olmana sevindim,bende bunu defalarca dile getirdim doktoruma,umarım bende senin gibi iyi hissederim ameliyat sonrası a.s.

X