masummasal'n burun maceras(Yakup Avar)

• Konu Sahibi masummasal
1. sayfaya git eklemiş arkdaş ilk yazısında 3 . resim.. oraya tıkla görüceksin

• Konu Sahibi masummasal
kızlar burnumun şu anki hali ve yapılan tasarıma yorum yaparmısınız?

Eklentiler

• $fotosh.JPG
    18,3 KB · Görüntüleme: 58
  • Konu Sahibi masummasal
arkadaşlar dün akşam yüzüm iyice şişti ağrım yok ama ağızdan nefes almak zor,gece çok az uyudum,dr.um ödemimin çarşamba gününden itibaren geçeceğini söyledi,c.tesi ateli alacak,
bugün daha iyiyim sorusu olan varsa yanıtlayabilirim

• Konu Sahibi masummasal
cok iyi olmus olarak gorunuyo burnun. ben begendim. nasıl agrın sızın cok oldumu.zuzuincecanan

• Konu Sahibi masummasal
canım daha da şişmesine üzüldüm,inşallah bir an önce iner ağrın da inşallah olmaz,çift yastıkla yatıosun dimi başının dik olması gerekmiş

• Konu Sahibi masummasal
canım daha da şişmesine üzüldüm,inşallah bir an önce iner ağrın da inşallah olmaz,çift yastıkla yatıosun dimi başının dik olması gerekmiş

tşkr ederim cnm,yarından itibaren ödemin ineceğini umuyorum :)
evet çift yastıkla yatıyorum,yada yatamıyorummu desem :)
uyumak biraz zor nefes almadan

• Konu Sahibi masummasal
kısmen yatıyosun diyelim o zaman :) geçicek bugünler canım sık dişini,sonucu mükemmel bişey için bu kadar sıkıntı çekilir bence

• Konu Sahibi masummasal
kısmen yatıyosun diyelim o zaman :) geçicek bugünler canım sık dişini,sonucu mükemmel bişey için bu kadar sıkıntı çekilir bence

:) evet cnm geçiyor yavaş yavaş,bugün dördüncü gün,morluklarım sarı yeşil falan oldu :) ağrım sancım yok ama aynaya bakasımda gelmiyor :) cumartesi atel alınınca ne çıkacak bakalım altından

• Konu Sahibi masummasal
yeni eklediğin resmede baktım canım şimdi,gerçekten çok güzel olmuş a.s

• Konu Sahibi masummasal
yeni eklediğin resmede baktım canım şimdi,gerçekten çok güzel olmuş a.s

çok teşekkür ederim canım,bakalım zamanla ne olacak kaydirigubbakcemile5
şu anda tek korkum çok estetik duran(bilindik ben estetiğim diyen burun tipi) bir burnum olması,pişman olmaktan korkuyorum açıkçası,ameliyat sonrası psikolojisimidir nedir kafamçokkarıştı

• Konu Sahibi masummasal
bence pisman olmazsın cnm cook güzel olacaga benziyor burnunn :)

• Konu Sahibi masummasal
geçmiş olsun canımm çok güzel olmuş.şişlikler indikten, tam şeklini aldıktan sonra bence süper görünücek.yakup beyin tasarımları çok güzel oluyo ama ilk kez bi hastasının resimlerini görüyorum.tasarımlardaki gibi başarılı bence

• Konu Sahibi masummasal
bende ameliyat olmuş biri olarak çok beğendim
her zaman doğallıktan ve yüze yakışmasından yanayım burnun
daha çok yeni ameliyat olmuşsunuz ,aslında yorum yapmak içindew erken ama tasarım gayet hoş ve doğal,içiniz rahat olsun geçmiş olsun :)

• Konu Sahibi masummasal
bence pisman olmazsın cnm cook güzel olacaga benziyor burnunn :)

canım yaa teşekkür ederim,garip bi psikolojiye büründüm işte inşallah öyle olur,önceden estetik olmalıyım diye takmıştım,şimdide estetik olduğum belli olmasın diye gamyoncuiremsu

• Konu Sahibi masummasal
sinemis06, duffy87 saolun arkadaşlar,sanırım bu hissettiklerim olağandır,hayırlısıyla şu ödemlerim insede bende bi görüp rahatlasam kaydirigubbakcemile3

• Konu Sahibi masummasal
zuzu,
bence doğal olmamış canım yaa.. biraz fazla ucu kalkık olmuş gibi geldi bana.. ama tabi ki en önemli olan senin içine sinmesi..

• Konu Sahibi masummasal
hayatım ben daha ameliyat olmadım ve inan şuanda bile ya yapay durursa diyorum,ayna karşısına geçip burnumu kaldırıorum falan ki sen ameliyat oldun bu endişen çok doğal,ama gerçekten mükemmel olucak.çünkü tasarımlarını biliyorum ve şuanda tasarımlarınla aynı derece de neredeyse,çok yakışıcak emin ol bence kuruntu yerine acaba saçımı hangi şekillerde toplasam falan diye düşün keyfini çıkar tatlım..

• Konu Sahibi masummasal
bu gün ateli aldı dr.
çok şişko görünüyo yaa,ağlamak istiyorum
dr.um ve eşim daha 6 gün oldu ameliyat olalı ve şimdiden çok iyi görünüyo dedi ama ben epeyce mutsuzum

• Konu Sahibi masummasal
bu gün ateli aldı dr.
çok şişko görünüyo yaa,ağlamak istiyorum
dr.um ve eşim daha 6 gün oldu ameliyat olalı ve şimdiden çok iyi görünüyo dedi ama ben epeyce mutsuzum

cnm yapma ama ne mutsuzluğu, daha 6 gün el insaff... mutlaka güzel olacaktırr... bu lafı burda baska biri yazsaydı ne derdin ona öyle düsün, daha coook yeni, biraz sabret cok güzel olacak benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…