masummasal'n burun maceras(Yakup Avar)

• Konu Sahibi masummasal
merhaba arkadaşım bende baktım fotolara bence 3. daha doğal duruyor görür görmez işte bu dedim inşallah istediğin gibi olur şimdiden geçmiş olsun:1hug:

• Konu Sahibi masummasal
merhaba arkadaşım bende baktım fotolara bence 3. daha doğal duruyor görür görmez işte bu dedim inşallah istediğin gibi olur şimdiden geçmiş olsun:1hug:

çok tşkr ederim cnm,arkadaşların çoğu onu beğendi,demekki olması gereken gerçekten o kaydirigubbakcemile5,iyi dileklerin için de teşekkür ederim,çok heyecanlıyım

• Konu Sahibi masummasal
en güzeli 3. çünkü daha zarif duruo dierleri daha sivri geldi bana tabi bu benim zevkim umarım en güzeli olur

• Konu Sahibi masummasal

cnm bir gece hastanede yatacağım,herşey dahil maliyeti 5000TL,önemli olan dr.a güvenmek ve doğru seçim yapmak,çoğu zaman görüyoruzki pahalı dr.iyi dr. ucuz dr. kötü dr. olmuyor :Saruboceq:

• Konu Sahibi masummasal
bence kesinlikle bu şekilde kalsın.daha kalkık burun hiç hoş olmuo bence.bu şekilde doğal ve çok güzel.. ben de yazın yaptırmayı düşünüyorum inşalahh.:)

• Konu Sahibi masummasal
3. foto cok daha güzel gercekten .. yarin hersey istedigin gibi gecer umarim ameliyattan sonra iyi haberlerinle burda olursun inş. ben de olucam ama karar veremedim henüz.. hangi dokto yapicak ameliyatini _??

• Konu Sahibi masummasal
3. foto cok daha güzel gercekten .. yarin hersey istedigin gibi gecer umarim ameliyattan sonra iyi haberlerinle burda olursun inş. ben de olucam ama karar veremedim henüz.. hangi dokto yapicak ameliyatini _??

çok teşekkür ederim yorumun ve iyi dileklerin için a.s.
Evet karar aşaması işin en zor yanı,bende uzun süre çeşitli araştırmalar yaptım ve sonunda büyük gün geldi çattı delikafadulden ameliyatımı Yakup Avşar yapacak,ameliyattan sonra olan biteni ve yeni fotolarımı paylaşırım kaydirigubbakcemile5

• Konu Sahibi masummasal
şuan ameliyattasin gece bile senini için dua ettim ben de onu düşünüyorum bu konuda mailleştik de .. hatta akşam bile tekrar yazmıştım şimdi baktım cvp yok .. :) senin ameliyatında demek .. mikro cerrahi yöntemiyle yaptığı için hiçbir şişlik ve morluk olmayacağını tamponsuz rahat konforlu bir ameliyat olacağını soylemişti .. umarım hersey güzel gecer senin operasyonundan sonra benim de karar vermem daha kolay olur :) hersey güzel olucak sen mısıl mısıl uyurken herşey yolunda merak etme sen

• Konu Sahibi masummasal
Çok güzel ve doğal görüntü.Bakalım sonuç ne olacak.

• Konu Sahibi masummasal
tasarımlarla kıyaslama artık,bence alçın alınınca mükemmel bir burun ortaya çıkıcak,gerçektende şuanda bile çok hoş duruyo.günlerdir takip ediyorum ve sonunda ameliyat sonrası resim koydun =) çook tşkler çünkü bende 2 ay sonra ameliyatımı yaptırıcam inşallah ve bu aralar işe başlayabilirim.ama ameliyat sonrası ne durumda olucağım işe gitmeme engel olurmu gibi sorularıma senin sayende cevap buldum.yüzünde aşırı bi şişlik ve morarma yok çok şanslısın estetiksiz resmini nasıl görebilirim peki,çok merak ediyorum çünkü nasıl bi değişim olduğunu..çok geçmiş olsun canım,darısı başıma =)

• Konu Sahibi masummasal
canım cok gecmiş olsun şimdi gördüm son fotonu..Nasılsın _??

• Konu Sahibi masummasal
doğal ve güzel olmuş canım.güle güle kullan:)ama azcık daha kalkık olabilirdi de.ama bölede hoş duruoo

• Konu Sahibi masummasal
kalkıklığı ideal olmuş bence,daha fazlası fare burnu gibi oluyo önden bakınca..bnm bi tanıdığım yaptırdı yandan mükemmel ama önden bildiğin fare =))

• Konu Sahibi masummasal
geçmiş olsun medeni cesaretini kutluyorum sargılarla verdiğin poz içinkaydirigubbakcemile5
dr un kimdi ameliyatı nerede oldun ve maliyeti ne oldu bir de önden nasıl duruyor sargıların ne zaman açılacak,takibindeyiz sen kurtuldun darısı bize,tecrübelerini ve önerilerini paylaşmanı bekliyoruzsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…