masummasal'n burun maceras(Yakup Avar)

aaa neden göremedin canım,az önce yükledim,arkadaş listemde değilmisinki sen :1shok:

uuuuuuuuuuuuuuuuu cnmm sen yüklemeden albüme bakmışımkaydirigubbakcemile3gördüm şimdii amaaa böle yeni halin yokmuuu o eklediginde anlaşılmıyoki bşy:eek:

yeni halim işte cnm,bu gün çektim daha :çok üzgünüm:
sen hangi albüme baktın acaba :uhm:

aaa cnm ben seni arkadaş listemde varsın sanıyodumm yokmusun oysakii..sadece bitane albümün görüküyo arkadaş listende olmadıgım için ondada eski resmin var:)teklif yolladım cnm kabul edersen eger yeni halini görebilirm:)

tamam canım onayladım,bak bakalım beğencenmi :kedi:

aaaaaaaaaaaaaaa cnm begenmek nedemek bayıldım çok güzel olmuş yaaaaa acaip havalısın kuzu :)

beni hemen ekle çok merak ediyorumCADIARZU bende 13 ağustosda olcaktım bir gün önce vazgeçtim çünkü önceki hastaları yandan süper önden çok çirkinlerdi bende kaldım böyle, önden süper yandan çirkin senağlama bidahada zor olurum bebeğim var iznim yok vs vs

beni hemen ekle çok merak ediyorumCADIARZU bende 13 ağustosda olcaktım bir gün önce vazgeçtim çünkü önceki hastaları yandan süper önden çok çirkinlerdi bende kaldım böyle, önden süper yandan çirkin senağlama bidahada zor olurum bebeğim var iznim yok vs vs

Zeynep seni hemen ekledim canım kaydirigubbakcemile3

asıl seni beğenmeyen ölsünn kaydirigubbakcemile3

mesaj yazdım burayada yazıyim, çok güzel görünüyorsun maşallah masummasal,çok sevimli masum bi burun olmuşyerimseniben

bende sana cevap yazabilsydim keşke kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım,beğenmene sevindim opuyorumnanaktan

yaa benim burnun artık değişmeyecekmi,bittimi o süreç mafoldumben

bittimii kızz
ebrunun dün dediği gibi birer tane ameliyat paklarr bizii hele ki benii anca :roflol:

evet canım yaa,ben şimdi ciddi ciddi düşünmeye başladım,ilk önce göz altlarıma yağ enjekte ettircem sonrada elmecık kem,klerimi küçülttürcem,bülent ersoy a benzetiom koca yanaklarımı kaydirigubbakcemile3

he bide 18 lik sevgili takarsın koluna kaydirigubbakcemile2
ay aman kızz tövbee tövbee allah yazdıysa bozsuun
makyajlı bie korkuyodum ben ondan makyajsız gördüüm hepteen korktuum akannehir

dimi yaa kaydirigubbakcemile3
18lik sevgili takamam koluma canım,6sene sonra oğlum 18 yaşında olcak,oğlumu takarım ben anca koluma =)

sevgilimi koluma takarımm, bebekte üc bes tur atarıımmm :p

X