masummasal'n burun maceras(Yakup Avar)

tşk ederimm cok meraklyım napayım :))

amaa bi qerçek var eskiden de guzelmşsin fakat şu an cok cok daha guzel gorunuyorsun...dr'unun eline sağlık cnm ona mınnettarız :) gule gule kullan :)

çok teşekkür ederim canım :kedi:

kızlar ben ayın 14ünde yani 6gün sonra göz altlarıma yağ enjekte ettircem,vücudumdan alınan yağ enjekte edilecek,o kadar araştırdım cilt bakımı,yüz estetiği bölümünden ama kimseden bir cevap alamadım,gözümü kararttım yaptırcam valla yinede,eğer aranıda bilgisi olan biri varsa yazsın lütfen,zamanım az kaldı mafoldumben
hem ağlarım hem giderim gibi oldu benimki :kedi:

Albümünden fotoğraflarına baktımm tek kelime ile harikasın çok hoş olmuş maşallahh diyeyim:)))

aa bebisim gecmis olsun kesin kararlısın yani hee hadi bakalım hayırlısı olsunn az kalmıss

evet canım,teşekkür ederim,günümü aldım bekliyorum bakalım bakalım,inşallah iyi olur,hiç bilgi bulamadım bu konuda ebrucum :bbo:

yüz estetigi bölümünde de yok mu allah allah

yok canım yaa,hatta birkaç yere yazdım ama geri dönen,cevap veren olmadı mafoldumben

ayy canım ya ben baktım da oraya simdi cok kötü yorumlar yazmıslar olanlar korktum vallaa :KK43:

evet ebrucum,hiç olumlu bir yazı görmedim,çok korkmaya başladım ben mafoldumben

yakup bey bahsettimi böyle risklerden pekii bende korktum simdi

harika olacak dedi,aslında güveniyorum doktoruma ama baksana kimse tavsiye etmiyor ebrucum,5gün kaldı ama iptal edeceğim galiba akannehir

ya işte doktorun ufak bir hatasında her sey olabilir, normal seyrinde harika olabilir belki ama insanlık hali her sey mümkün
ben bile korktum yazılanlardan sis göz altları, gecmeyen morluklar, ay benm su burun ameliyatından sonra göz altlarım uzun süre gecmedi de kafayı yiyecektim, düsünsene bu daha da uzun sürerse sislik fln insanın psikolojisi bozulur
en iyi kararı sen verirsin tabii cok kafaya taktıysan gözünü karartıp yaptırabilirsin ama bence zaten gerek yok

kızlar ben ayın 14ünde yani 6gün sonra göz altlarıma yağ enjekte ettircem,vücudumdan alınan yağ enjekte edilecek,o kadar araştırdım cilt bakımı,yüz estetiği bölümünden ama kimseden bir cevap alamadım,gözümü kararttım yaptırcam valla yinede,eğer aranıda bilgisi olan biri varsa yazsın lütfen,zamanım az kaldı mafoldumben
hem ağlarım hem giderim gibi oldu benimki :kedi:

canım göz altı cok hassas sonradan daha büyük bir sorun cıkabilir. eminmisin. resimlerine baktım ama öyle estetik gerekecek bi sorunun yok ki.

evet canım,bütün cesaretim kırıldı zaten,memnunum diyen bir kişi yazmadı,risk almayı gerektirecek bir durum yok :enbuyukkk:

burnuşumun yeni fotolarını yükledim :kedi:

vallahi eski burnunla yeni burnun arasinda cok farka var kocan bayilmistir cok begendim guzelim super olmus kac aylik oldu su an burnun yani ne zaman oldun ameliyat gule gule kullan darisi olmak isteyipte olamayanlara

vallahi eski burnunla yeni burnun arasinda cok farka var kocan bayilmistir cok begendim guzelim super olmus kac aylik oldu su an burnun yani ne zaman oldun ameliyat gule gule kullan darisi olmak isteyipte olamayanlara

canım teşekkür ederim,kocama sorarsan olmasamda olurmuş =)
8ay olacak nerdeyse ve gerçekten her ay değişiyor,bir yıla kadar dahada oyuracak sanırım,gözlemlerim bu yönde =)
evet canım inşallah isteyen herkesin çok güzel olur ameliyatı a.s.

spring cim teşekkür ederim canım,seninde güzel burnun canım,zamanla seninde iyice oturacak =)

X