Bende çok gerilmeye başladım o kadar ki artık izlemek istemiyorumÇok yoruldum dedi. Bend ekendsii konsuyor sandım sizofren sandım mankeni görünce şok oldum
Üstelik ilk kez izliyorum.
Psikolojim bozulacak
Ben duruma koymuştum dizi baslarken arkadaş cevaplamisHaftaya izleyecek misin onu söyle
Böreğin içine malzeme koymayacak kesin içini yıkamak uzun sürerdi diyecek yufkayı yıkayıp verecek fırına al sana su böreğiBen börek bekliyorum pırasa kolay
Ahahahaha valla izlemem. Annem izlesin banane artık benden geçtiHaftaya izleyecek misin onu söyle
Oda haklıBen duruma koymuştum dizi baslarken arkadaş cevaplamis
-manyak o karı izleme
Ayyyy o yufkada yıkanmadan yenmezBöreğin içine malzeme koymayacak kesin içini yıkamak uzun sürerdi diyecek yufkayı yıkayıp verecek fırına al sana su böreği
Neyse izlersen biz buradayızAhahahaha valla izlemem. Annem izlesin banane artık benden geçti
Çok övdü bir izleyim ddm. Bir de komik diyo. Neresi komik bunun oturup ağlayacam simdi
Komik mi diyor annenizden tırstım şimdiAhahahaha valla izlemem. Annem izlesin banane artık benden geçti
Çok övdü bir izleyim ddm. Bir de komik diyo. Neresi komik bunun oturup ağlayacam simdi
Her seyi yıkıyorlar temizliyorlar ya sürekli nasıl anlatıyor bana gülerekKomik mi diyor annenizden tırstım şimdi
Ahaha tamamNeyse izlersen biz buradayız
Belki kendi açarAyyyy o yufkada yıkanmadan yenmez
Her yer un olurBelki kendi açar
Doğru o kısımlar iyiydi ama o bu bölümde onlarda trajedi oldu elini tuzruhuna bastırınca ne bileyim gerim gerim gerilldimHer seyi yıkıyorlar temizliyorlar ya sürekli nasıl anlatıyor bana gülerek
Mümkün değil yetişmez ozman ama doğru dediniz pis pis yufka hangi ellerle açıldı leşBelki kendi açar
Bir de gercekmiş ya kim bilir simdi su an da da bunları yapan yasayan nice insan vardır.Doğru o kısımlar iyiydi ama o bu bölümde onlarda trajedi oldu elini tuzruhuna bastırınca ne bileyim gerim gerim gerilldim
Bende hangi apartmanda oturuyor diye düşünmeye başladımKomik mi diyor annenizden tırstım şimdi
Gel canım her zaman beklerizBen konuya direk daldımNevreste ama çok iyi olmuş başka türlü dizinin gerginliğini atamazdım sizle iki güldüm iyi oldu sağolun haftaya yine gelirim inş
İyi geceler herkese