Annemde çöp topluyor diyoBoynunda öğretmenin fularıcansız mankene giydirmis geceleri onu gezdiriyor heralde
ama işte aralarinda neler oldu bilmiyoruz belki de kadın da saplantılı adama taktı kafayi zorla tehditle evlendi yani aklıma gelmiyor değil yoksa illa saygısı vs olur adam kadını yok sayıyor çünküO adam i gördükçe koca bogazli diyorum eşim de adama neden kızıyorsun yaşlı diyor
Adam karısını sevseydi böyle olmazdı diyorum
Onun çocukluğuna inmek lazımOnunda vardır sebebi abla
Hadi wc molasıHepimiz öyleyizWcye gidince kaçıyor
Safiyeyi o yetiştirmiş onu kaldıramaz sanırım bu bünyeOnun çocukluğuna inmek lazım
Daha fazlası bizi bozarSafiyeyi o yetiştirmiş onu kaldıramaz sanırım bu bünye
Görünce irkildimValla manken de beklemiyordum
Ben mankene ne dediğini duymadim bile o kadar odaklanmisim demekAnnemde çöp topluyor diyo
Evet o maket ile konusuyor. Çok korkunç ya... İnci öğretmen e mi benziyor acaba.. Ondan mı onu sevdi evlendi ki?
Öğretmen hiç gösterildi mi?
Valla bu iş Fatma girigin filmindeki bez bebeğe dönüştüGörünce irkildim
koptuValla bu iş Fatma girigin filmindeki bez bebeğe dönüştü o
Bana sesleniyorsun sandim
Çok yoruldum dedi. Bend ekendsii konsuyor sandım sizofren sandım mankeni görünce şok oldumBen mankene ne dediğini duymadim bile o kadar odaklanmisim demek
Bunlar hafif kalır biz 7 bölüm neler neler gördükÇok yoruldum dedi. Bend ekendsii konsuyor sandım sizofren sandım mankeni görünce şok oldum
Üstelik ilk kez izliyorum.
Psikolojim bozulacak
Alıntı bozulmuş
Ay Allahım yardım etsin Böyle insanlara.. En cok kadının sacını kesti ona kötü oldum.. Adama şok oldum. İnciye çok üzüldüm. Bu ne böleBunlar hafif kalır biz 7 bölüm neler neler gördük
Kıyma,güller ve ıspanak nasıl sabunlanır kaçırmışsınNeyse haftaya pırasa nasıl sabunlanır öğreneceğiz
Pırasadaki pirinçleri tek tek kaç kez yıkayacak aboooooowwwBunlar hafif kalır biz 7 bölüm neler neler gördük
Kıyma,güller ve ıspanak nasıl sabunlanır kaçırmışsınNeyse haftaya pırasa nasıl sabunlanır öğreneceğiz
Haftaya izleyecek misin onu söyleAy Allahım yardım etsin Böyle insanlara.. En cok kadının sacını kesti ona kötü oldum.. Adama şok oldum. İnciye çok üzüldüm. Bu ne böle
Ben börek bekliyorum pırasa kolayPırasadaki pirinçleri tek tek kaç kez yıkayacak aboooooowwwyine aç kalacaklar