Masumlar Apartmanı

Boynunda öğretmenin fuları cansız mankene giydirmis geceleri onu gezdiriyor heralde
Annemde çöp topluyor diyo
Evet o maket ile konusuyor. Çok korkunç ya... İnci öğretmen e mi benziyor acaba.. Ondan mı onu sevdi evlendi ki?
Öğretmen hiç gösterildi mi?

O adam i gördükçe koca bogazli diyorum eşim de adama neden kızıyorsun yaşlı diyor

Adam karısını sevseydi böyle olmazdı diyorum
ama işte aralarinda neler oldu bilmiyoruz belki de kadın da saplantılı adama taktı kafayi zorla tehditle evlendi yani aklıma gelmiyor değil yoksa illa saygısı vs olur adam kadını yok sayıyor çünkü

Çok yoruldum dedi. Bend ekendsii konsuyor sandım sizofren sandım mankeni görünce şok oldum
Üstelik ilk kez izliyorum.
Psikolojim bozulacak
Bunlar hafif kalır biz 7 bölüm neler neler gördük
Kıyma,güller ve ıspanak nasıl sabunlanır kaçırmışsınNeyse haftaya pırasa nasıl sabunlanır öğreneceğiz

mankeni geçen bölüm yeni aldı ama.. adam ailesiyle 2 laf edemiyor ki hemen terk edecek bizi bilmem ne.. derdini ona anlamak istedi artık heralde

Bunlar hafif kalır biz 7 bölüm neler neler gördük
Kıyma,güller ve ıspanak nasıl sabunlanır kaçırmışsınNeyse haftaya pırasa nasıl sabunlanır öğreneceğiz
Ay Allahım yardım etsin Böyle insanlara.. En cok kadının sacını kesti ona kötü oldum.. Adama şok oldum. İnciye çok üzüldüm. Bu ne böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…