Masumlar Apartmanı

Boynunda öğretmenin fuları :oha: cansız mankene giydirmis geceleri onu gezdiriyor heralde :oha:
Annemde çöp topluyor diyo 😆
Evet o maket ile konusuyor. Çok korkunç ya... İnci öğretmen e mi benziyor acaba.. Ondan mı onu sevdi evlendi ki?
Öğretmen hiç gösterildi mi?

O adam i gördükçe koca bogazli diyorum eşim de adama neden kızıyorsun yaşlı diyor

Adam karısını sevseydi böyle olmazdı diyorum 😈
ama işte aralarinda neler oldu bilmiyoruz belki de kadın da saplantılı adama taktı kafayi zorla tehditle evlendi yani aklıma gelmiyor değil yoksa illa saygısı vs olur adam kadını yok sayıyor çünkü

Çok yoruldum dedi. Bend ekendsii konsuyor sandım sizofren sandım mankeni görünce şok oldum 😆
Üstelik ilk kez izliyorum.
Psikolojim bozulacak 😆😆
Bunlar hafif kalır biz 7 bölüm neler neler gördük:KK70:
Kıyma,güller ve ıspanak nasıl sabunlanır kaçırmışsın:KK12:Neyse haftaya pırasa nasıl sabunlanır öğreneceğiz:KK45:

mankeni geçen bölüm yeni aldı ama.. adam ailesiyle 2 laf edemiyor ki hemen terk edecek bizi bilmem ne.. derdini ona anlamak istedi artık heralde🤷🏻‍♀️

Bunlar hafif kalır biz 7 bölüm neler neler gördük:KK70:
Kıyma,güller ve ıspanak nasıl sabunlanır kaçırmışsın:KK12:Neyse haftaya pırasa nasıl sabunlanır öğreneceğiz:KK45:
Ay Allahım yardım etsin Böyle insanlara.. En cok kadının sacını kesti ona kötü oldum.. Adama şok oldum. İnciye çok üzüldüm. Bu ne böle 😅

X