Masumlar Apartmanı

Safiyeyi o yetiştirmiş onu kaldıramaz sanırım bu bünye
safiye çok normal biriymişti annesi hiç iyi davranmamiş ve annesinin ölümünüden sonra ona benzemeye başlamiş onun gibi davraniyor.
bence şunu diyorum.
ÇOCUKLARİNİZİ TERBİYE ETMEYE ÇALIŞMAYİN. ZİRA ZATEN SİZE BENZEYECEKLERDİR.
KENDİNİZE TERBİYE EDİN. Mesaji veriyor bu dizide.

Neriman apartman içinde neden demir arkasindan bez uzattı yani farklı bir yerden mi çıktı orayı kaçırdım

Karşı daire orası bence iki daireyi birleştirmişler. Safiye görmesin diye oradan verdi. Ben de diyorum bu ne kadar büyük ev koridordan geçiyorlar tekrar odalar açılıyor

Karşı daire orası bence iki daireyi birleştirmişler. Safiye görmesin diye oradan verdi. Ben de diyorum bu ne kadar büyük ev koridordan geçiyorlar tekrar odalar açılıyor
Eşimin hayali yan daireyi almak şimdi jeton düştü ama sanki üst kattı orası doğru ya han da üst katta

İki daire işe temizlemekten yorulmadılar mı acep ! Valla bakıyorum Safiye o kadar temizlik yapa yapa kilo veremedi fit yapr çoktan yahıu

ama işte aralarinda neler oldu bilmiyoruz belki de kadın da saplantılı adama taktı kafayi zorla tehditle evlendi yani aklıma gelmiyor değil yoksa illa saygısı vs olur adam kadını yok sayıyor çünkü
Kadının anneside öyleymiş galiba İnternette ki yorumlardan okumuştum. Kocasından öncede yani.

3 çoguda bakımsızlıktan ölmüş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…