- 13 Eylül 2015
- 21.728
- 68.382
Cocuklugunu gorunce anladim kizi vallaTam hastanelik
Sen yazmasan hiç haberim olmayacakmışKonuyla alakalı değil ama duvarına ne zaman yazsam görmüyorsun nidem acabaa canim kafama takildi
çöp apartmani işteBende hangi apartmanda oturuyor diye düşünmeye başladım
safiye çok normal biriymişti annesi hiç iyi davranmamiş ve annesinin ölümünüden sonra ona benzemeye başlamiş onun gibi davraniyor.Safiyeyi o yetiştirmiş onu kaldıramaz sanırım bu bünye
yufkanin içine çamaşir suyu ile yıkamaz herade.Ayyyy o yufkada yıkanmadan yenmez
Bence pırasayı tel yel ayırıp yıkarSafiye bide pırasa yapacak eyvah eyvahhhgülbene çok üzüldüm gitti bide safiyeden özür diledi.
Neriman apartman içinde neden demir arkasindan bez uzattı yani farklı bir yerden mi çıktı orayı kaçırdım
Unlar itina ile sabunlanmalıyufkanin içine çamaşir suyu ile yıkamaz herade.
Eşimin hayali yan daireyi almak şimdi jeton düştü ama sanki üst kattı orası doğru ya han da üst kattaKarşı daire orası bence iki daireyi birleştirmişler. Safiye görmesin diye oradan verdi. Ben de diyorum bu ne kadar büyük ev koridordan geçiyorlar tekrar odalar açılıyor
İki daire işe temizlemekten yorulmadılar mı acep ! Valla bakıyorum Safiye o kadar temizlik yapa yapa kilo veremediKarşı daire orası bence iki daireyi birleştirmişler. Safiye görmesin diye oradan verdi. Ben de diyorum bu ne kadar büyük ev koridordan geçiyorlar tekrar odalar açılıyor
Kadının anneside öyleymiş galiba İnternette ki yorumlardan okumuştum. Kocasından öncede yani.ama işte aralarinda neler oldu bilmiyoruz belki de kadın da saplantılı adama taktı kafayi zorla tehditle evlendi yani aklıma gelmiyor değil yoksa illa saygısı vs olur adam kadını yok sayıyor çünkü
Ben de sonradan fark ettim yan yana 2 mutfak var aslındaKarşı daire orası bence iki daireyi birleştirmişler. Safiye görmesin diye oradan verdi. Ben de diyorum bu ne kadar büyük ev koridordan geçiyorlar tekrar odalar açılıyor
4'e kadar da sayar yıkarkenBence pırasayı tel yel ayırıp yıkaren içine kadar
Bide şirin şirin bakıyor kaçık han peehHeycanlıı