- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.704
- 43
Kaç kez ovdunay ben ne izledim öyle
ilk bölüme geçen gün nette denk geldim,gece 1 de banyo yıkarken buldum kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kez ovdunay ben ne izledim öyle
ilk bölüme geçen gün nette denk geldim,gece 1 de banyo yıkarken buldum kendimi
valla bildiğin foşur foşur yıkadım defalarca :)Kaç kez ovdun
Sabunlamasaydın:)valla bildiğin foşur foşur yıkadım defalarca :)
az önce ablamlarla yeni bölümü izledik,bu arada ben de çilek ayıklıyorum reçel için.eniştem sesleniyo,safiyeee yeter çilekleri erittin diye
Geçmiş çok şükür:)20 yıl önceki bana benziyor safiye
eşimin başında ellerini yıkamasını beklerdim,lavaboyu tekrar ciflemek için
çok şükür canım,eşikten döndüm :)Geçmiş çok şükür:)
Ya o takıntı az buçuk bende var:)Habersiz misafir gelmesinden hoşlanmıyorum illa biri gelince her yer çok düzenli olmalı:)Oda takıntıçok şükür canım,eşikten döndüm :)
hepsinin dibi psikolojiye dayanıyor.evden çıkamıyorsun,sana birileri gelemiyor napcaksın mecbur temizlik
o bende de var.annem bile gelecek olsa temizlik yaparım :) kızlar dalga geçiyorlar benimle.Ya o takıntı az buçuk bende var:)Habersiz misafir gelmesinden hoşlanmıyorum illa biri gelince her yer çok düzenli olmalı:)Oda takıntı
Ayol alakası yok gel bendeki tembelliği görçok şükür canım,eşikten döndüm :)
hepsinin dibi psikolojiye dayanıyor.evden çıkamıyorsun,sana birileri gelemiyor napcaksın mecbur temizlik
kitabı okuyanlar var,gidip biraz kesileyim ne neymiş diye :)Bende kaçırmadan izliyorum . 2.bolum tekrarı oynuyor şimdi Han'ın çöp karıştırmasına şok oldum .
Bende yaparım ama ihtiyaç olduğu için ev temizken temizlememo bende de var.annem bile gelecek olsa temizlik yaparım :) kızlar dalga geçiyorlar benimle.
Spoiler gelmesin ben okumadım.kitabı okuyanlar var,gidip biraz kesileyim ne neymiş diye :)
aman olmasın canım iyi birşey değil zaten.Ayol alakası yok gel bendeki tembelliği gör
Annemle aynı sitedeyim biliyorsun:)Bir şey yapıyorum gönderiyorum.Eşim diyor çağırsaydın:)Diyorum olmaz şurası şöyle böyle:)Eşim diyor ne var her yer topluo bende de var.annem bile gelecek olsa temizlik yaparım :) kızlar dalga geçiyorlar benimle.
Anneler her zaman gorur çünküAnnemle aynı sitedeyim biliyorsun:)Bir şey yapıyorum gönderiyorum.Eşim diyor çağırsaydın:)Diyorum olmaz şurası şöyle böyle:)Eşim diyor ne var her yer toplu
Yok ben herkese öyleyim anneme bile öyleyim:)Anneler her zaman gorur çünkü
misafir gelecekmiş gibi temizlerim :)Bende yaparım ama ihtiyaç olduğu için ev temizken temizlemem
tamamSpoiler gelmesin ben okumadım.