- 12 Haziran 2019
- 18.366
- 111.337
- 598
- 37
Ölecek mi Naci
Kitapta Naci otobüs çarptığı zaman ölüyor zatenYaaaa ölüyo mu
Bunlar hayal mi yaniKitapta Naci otobüs çarptığı zaman ölüyor zaten
YaaaaaaaaKitapta Naci otobüs çarptığı zaman ölüyor zaten
Yok hayal değil ama Naci karakteri çocukken ölmüş zaten. Reyting için koymuşlar. Yada safiye nin iyileşmesi için bişey olması gerekiyordu,bu da bahane olmuş olur.Bunlar hayal mi yani
O zaman bir mucize olsun ölmesin bariYok hayal değil ama Naci karakteri çocukken ölmüş zaten. Reyting için koymuşlar. Yada safiye nin iyileşmesi için bişey olması gerekiyordu,bu da bahane olmuş olur.
Safiyenin hayalinde olabilir tıpkı annesi gibi annesinin hayaline geldiği gibiYok hayal değil ama Naci karakteri çocukken ölmüş zaten. Reyting için koymuşlar. Yada safiye nin iyileşmesi için bişey olması gerekiyordu,bu da bahane olmuş olur.
Ya inşAllah ama pek sanmıyorumO zaman bir mucize olsun ölmesin bari
Peki Safiye iyileşecek mi
Yok tatlım mümkün değil çünkü naciyi herkes görüyor sonuçtaSafiyenin hayalinde olabilir tıpkı annesi gibi annesinin hayaline geldiği gibi
İzleyip görelimYa inşAllah ama pek sanmıyorum
Evet iyileşiyorama kimseyle evlenmiyor
Başka şeyler de yazıcam spoiler verme diye kızarlar diye yazmıyım en iyisi
Yok tatlım mümkün değil çünkü naciyi herkes görüyor sonuçta
Evet bende çok merakla bekliyorum bölümleriİzleyip görelimZaten kitaptan birebir yansıtmazlar
Onların görmesi bile belki hayalidir safiyeninYa inşAllah ama pek sanmıyorum
Evet iyileşiyorama kimseyle evlenmiyor
Başka şeyler de yazıcam spoiler verme diye kızarlar diye yazmıyım en iyisi
Yok tatlım mümkün değil çünkü naciyi herkes görüyor sonuçta
Baya ayaküstü senaryo yazdınOnların görmesi bile belki hayalidir safiyeninben iyice çorba yapcam bu filmi
Bana özet gecersen olur. İster burdan ister özel mesajdan. Ruh sağlığım kitabı okumaya musait degil, diziye bakmaya zor alıştım zati.Üzülmeyecekseniz ben yazabilirim kitapta yazanı
Esra'nin "Yunan heykeli gibi adam" lafı cuk oturuyo yalniz degil miBenimki Masumlar apartmanıni çok seviyor işte olsa ertesi gün kahvaltıda açıyorgeçen Han için ne karizma yahu dedim fırçayi da yedim
Tamam özelden yazayım kısa özetini. Spoiler olmasın şimdiBana özet gecersen olur. İster burdan ister özel mesajdan. Ruh sağlığım kitabı okumaya musait degil, diziye bakmaya zor alıştım zati.
Benimki de kıskandıEsra'nin "Yunan heykeli gibi adam" lafı cuk oturuyo yalniz degil miizlerken o ifadeyi esim de duydu, tekrar bi bakti Han'a:) Ben de Esra'yi tekrar ettim gülerek, kötü bi niyetim yoktu (ay olsa da kiskanirsa kiskansin), düşündüm, hakkaten ya ne kadar benziyor böyle kıvırcık saçlar filan dedim kendi kendime:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?