- 23 Ocak 2016
- 33.062
- 49.474
- 598
Bence Esat ile Gülben olacak Esraya yüz vermicek gibi duruyorEsat onu anlamaya başladı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence Esat ile Gülben olacak Esraya yüz vermicek gibi duruyorEsat onu anlamaya başladı :)
Naci yaktı bizi, şimdi gidilecek zaman mıHele sonu nasıl bitti şuan resmen boğazım düğümlendi
Geçen bölümde de ölüyor dedik bakalım nolacak bence bu bölümde ölüyorNaci yaktı bizi, şimdi gidilecek zaman mı
Esra karekterini ilk bölümden itibaren pek sevemedim ben nedense.Bu arada esrayi bilerek itici gösteriyorlar sanki artik ben de esat ve gulben olacak diye dusunmeye basladim. Hayir yani cocuk senden hoslandigini kac kere belli etmis, zor zamaninda destek olmus dinlemis evinde misafir etmis, Esrayi anlamak mumkun degil niye alaya aliyor bu kadar
Ben de az önce İnternette okudum umarım doğru değildir yada doğruysada Safiye karakteri devam etmeli bence baska oyuncu tarafından.Safiye mi ölüyormuş. Sezon sonu diziden ayrılacak diye
Gene kaçırdım mutfağa gittim geldimAloe veralı pilav
Tek tek pirinçler yıkanıp pilav yapılacak
Safiye :Gene kaçırdım mutfağa gittim geldim
Aman Yarabbi tek tek pirinç yıkamakSafiye :
-Pilav yapalım dedi
Gülben
- tek tek mi yıkayacağız dedi.
Safiye:
-Yok sabunlu suda bekletiriz
Gülben:
-Onlar şişer ,aloe veralı
Safiye: