• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar hayal mi yani🤷🏼‍♀️
Yok hayal değil ama Naci karakteri çocukken ölmüş zaten. Reyting için koymuşlar. Yada safiye nin iyileşmesi için bişey olması gerekiyordu,bu da bahane olmuş olur.

Yok hayal değil ama Naci karakteri çocukken ölmüş zaten. Reyting için koymuşlar. Yada safiye nin iyileşmesi için bişey olması gerekiyordu,bu da bahane olmuş olur.
O zaman bir mucize olsun ölmesin bari🤷🏼‍♀️
Peki Safiye iyileşecek mi🤗

Safiyenin hayalinde olabilir tıpkı annesi gibi annesinin hayaline geldiği gibi

O zaman bir mucize olsun ölmesin bari🤷🏼‍♀️
Peki Safiye iyileşecek mi🤗
Ya inşAllah ama pek sanmıyorum 🙁
Evet iyileşiyor 😍 ama kimseyle evlenmiyor 🙁
Başka şeyler de yazıcam spoiler verme diye kızarlar diye yazmıyım en iyisi😄
Safiyenin hayalinde olabilir tıpkı annesi gibi annesinin hayaline geldiği gibi
Yok tatlım mümkün değil çünkü naciyi herkes görüyor sonuçta 🤭

İzleyip görelim🤩Zaten kitaptan birebir yansıtmazlar🤷🏼‍♀️

Onların görmesi bile belki hayalidir safiyenin 😁ben iyice çorba yapcam bu filmi🤣

Benimki Masumlar apartmanıni çok seviyor işte olsa ertesi gün kahvaltıda açıyor 😂geçen Han için ne karizma yahu dedim fırçayi da yedim😂
Esra'nin "Yunan heykeli gibi adam" lafı cuk oturuyo yalniz degil mi 😅 izlerken o ifadeyi esim de duydu, tekrar bi bakti Han'a:) Ben de Esra'yi tekrar ettim gülerek, kötü bi niyetim yoktu (ay olsa da kiskanirsa kiskansin), düşündüm, hakkaten ya ne kadar benziyor böyle kıvırcık saçlar filan dedim kendi kendime:))

Bana özet gecersen olur. İster burdan ister özel mesajdan. Ruh sağlığım kitabı okumaya musait degil, diziye bakmaya zor alıştım zati. 😊
Tamam özelden yazayım kısa özetini. Spoiler olmasın şimdi 🤭 (gerçi kitap ve dizi çok farklı ama olsun)

Esra'nin "Yunan heykeli gibi adam" lafı cuk oturuyo yalniz degil mi 😅 izlerken o ifadeyi esim de duydu, tekrar bi bakti Han'a:) Ben de Esra'yi tekrar ettim gülerek, kötü bi niyetim yoktu (ay olsa da kiskanirsa kiskansin), düşündüm, hakkaten ya ne kadar benziyor böyle kıvırcık saçlar filan dedim kendi kendime:))
Benimki de kıskandı :KK48: eşim yakışıklıdır da dışarıda da bakarlar sinir olurum hatta :KK48:yine de kıskandı 😂ama Han da karizma yahu saçlar hele kıvırcık😂 Kıraçın endamın yeter şarkısı geldi aklıma :KK48:

Gülben ve esat olayı nasıl işlenecek bakalım esra ve esatı çift yapma olmayacak bence.

Aslında gülbende işe gidebilir hatta fikir vermişti bir ara kolonya için şu tür kolonyamız yok onu üretebiliriz diye.

Back