Aha benimkide fazla izleme şu dizileri diyoHan dedi ya Inciye işe giderken ayaklarım geri geri gidiyor diye eşime dedim sen bana hiç böyle şeyler demiyorsun artık bi dizi izleyelim dedik fırça yiyorum ya diyor kaytarıyor
Ohoooo en heyecanlı yerlerine gelmemişin ki bebegimKitabı ben de aldım daha az okudum ama temizlik olayları apartmanda dairelerin boş olup çarşafları koydukları aynen yazıyor
Benimki Masumlar apartmanıni çok seviyor işte olsa ertesi gün kahvaltıda açıyorAha benimkide fazla izleme şu dizileri diyo
Valla kahvaltı da yürek yemissin kuzum senBenimki Masumlar apartmanıni çok seviyor işte olsa ertesi gün kahvaltıda açıyorgeçen Han için ne karizma yahu dedim fırçayi da yedim
Ay ciddi misin ya kitapta aradaki hikayelerdeki vakalar ağır ya biraz etkilendim yaOhoooo en heyecanlı yerlerine gelmemişin ki bebegim
Yok kız kahvaltıda izlerken demedim gecen hafta akşam izlerken dedimValla kahvaltı da yürek yemissin kuzum sen
Kitabi ben okumadim ama anlattığına göre dizideki yerlere daha gelmemişsin sankiAy ciddi misin ya kitapta aradaki hikayelerdeki vakalar ağır ya biraz etkilendim ya
Doktor her hastasının konusunu parça parça kısım kısım anlatmış ama han karakteri yok yani sadece 3 kız kardeşler aradaki başka hastalar şizofreni vakaları vardı etkilendim biraz ara verdimKitabi ben okumadim ama anlattığına göre dizideki yerlere daha gelmemişsin sanki
Neyse ki bir daha yorum yapmaman gerektiğini görmüş olmuşsunYok kız kahvaltıda izlerken demedim gecen hafta akşam izlerken dedim
Iyi yapmissin bence, zaten hayatımız yeterince zor bide kitap okurken gerilmeyelimDoktor her hastasının konusunu parça parça kısım kısım anlatmış ama han karakteri yok yani sadece 3 kız kardeşler aradaki başka hastalar şizofreni vakaları vardı etkilendim biraz ara verdim
Diziyi izliyoruz ya yeterIyi yapmissin bence, zaten hayatımız yeterince zor bide kitap okurken gerilmeyelim
Aynen arada aşk da izleyelim yahuDram dram nereye kadar
Aynen cuma çıkarkitabı okumadım acaba orada yazıyor mu merak da etmiyo değilim
Üzülmeyecekseniz ben yazabilirim kitapta yazanıBende okumadım bilmiyorum
Ölecek mi NaciÜzülmeyecekseniz ben yazabilirim kitapta yazanı
Yaaaa ölüyo muÜzülmeyecekseniz ben yazabilirim kitapta yazanı
Aşk heyecan katar ❤Aynen arada aşk da izleyelim yahu
Evet diziden sonra çok heyecanlandık eşim uyudu fosurdamaya başladı sabağa da balığa gidecekAşk heyecan katar ❤
Bu kadar romantizm bizi bozarEvet diziden sonra çok heyecanlandık eşim uyudu fosurdamaya başladı sabağa da balığa gideceknasıl romantizm
10 senedir romantizm mi kalır yahuBu kadar romantizm bizi bozar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?