Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şuanki sahneye bittim bittimHasibe Gülben'e geldi
İnci'ye yazık iyi dayanıyorBen şuanki sahneye bittim bittim
Naci ölüyor mu acabaOfff ne bölümdü yaaa ay sezen şarkısı efsaneydi ❤ ne acaba adı
Ölürse safiyeyi ikinciye kimse toplayamazNaci ölüyor mu acaba
Aynen onu bende düşündümÖlürse safiyeyi ikinciye kimse toplayamaz
Bence şuanda da rüya görüyo gibime geldiAynen onu bende düşündüm
Bence gerçekBence şuanda da rüya görüyo gibime geldi
Bir anda dışarı çıkalım dedi ne bilim inanamadımBence gerçek
Öleceğini okumuş olabilirBir anda dışarı çıkalım dedi ne bilim inanamadım
Evet ben de çok beğendim biz kadınlar işimiz gücümüz aşkOfff ne bölümdü yaaa ay sezen şarkısı efsaneydi ❤ ne acaba adı
Evet bence de gerçek sonunda gökyüzünde gençlik hallerini gösterdi yaBence gerçek
Aynen o olabilir, oraları hızlı geçti şu hafta bitse de görsekÖleceğini okumuş olabilir
Evet ya direkt romantizme bağlıyorum bende, hemen şimşekler çakıyoEvet ben de çok beğendim biz kadınlar işimiz gücümüz aşk
Fragmanı bekleyeceğizAynen o olabilir, oraları hızlı geçti şu hafta bitse de görsek
Aynen cuma çıkar kitabı okumadım acaba orada yazıyor mu merak da etmiyo değilimFragmanı bekleyeceğiz
Han dedi ya Inciye işe giderken ayaklarım geri geri gidiyor diye eşime dedim sen bana hiç böyle şeyler demiyorsun artık bi dizi izleyelim dedik fırça yiyorum ya diyor kaytarıyorEvet ya direkt romantizme bağlıyorum bende, hemen şimşekler çakıyo
Bende okumadım bilmiyorumAynen cuma çıkar kitabı okumadım acaba orada yazıyor mu merak da etmiyo değilim
Kitabı ben de aldım daha az okudum ama temizlik olayları apartmanda dairelerin boş olup çarşafları koydukları aynen yazıyorAynen cuma çıkar kitabı okumadım acaba orada yazıyor mu merak da etmiyo değilim