Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnci'ye yazık iyi dayanıyorBen şuanki sahneye bittim bittim![]()
Naci ölüyor mu acabaOfff ne bölümdü yaaaay sezen şarkısı efsaneydi ❤ ne acaba adı
![]()
Ölürse safiyeyi ikinciye kimse toplayamazNaci ölüyor mu acaba![]()
Aynen onu bende düşündümÖlürse safiyeyi ikinciye kimse toplayamaz![]()
Bence şuanda da rüya görüyo gibime geldiAynen onu bende düşündüm![]()
Bence gerçekBence şuanda da rüya görüyo gibime geldi![]()
Bir anda dışarı çıkalım dedi ne bilim inanamadımBence gerçek![]()
Öleceğini okumuş olabilirBir anda dışarı çıkalım dedi ne bilim inanamadım![]()
Evet ben de çok beğendimOfff ne bölümdü yaaaay sezen şarkısı efsaneydi ❤ ne acaba adı
![]()
Evet bence de gerçek sonunda gökyüzünde gençlik hallerini gösterdi yaBence gerçek![]()
Aynen o olabilir, oraları hızlı geçtiÖleceğini okumuş olabilir![]()
Evet ya direkt romantizme bağlıyorum bende, hemen şimşekler çakıyoEvet ben de çok beğendimbiz kadınlar işimiz gücümüz aşk
![]()
Fragmanı bekleyeceğizAynen o olabilir, oraları hızlı geçtişu hafta bitse de görsek
![]()
Aynen cuma çıkarFragmanı bekleyeceğiz![]()
Han dedi ya Inciye işe giderken ayaklarım geri geri gidiyor diye eşime dedim sen bana hiç böyle şeyler demiyorsun artık bi dizi izleyelim dedik fırça yiyorum ya diyor kaytarıyorEvet ya direkt romantizme bağlıyorum bende, hemen şimşekler çakıyo![]()
Bende okumadım bilmiyorumAynen cuma çıkarkitabı okumadım acaba orada yazıyor mu merak da etmiyo değilim
![]()
Kitabı ben de aldım daha az okudum ama temizlik olayları apartmanda dairelerin boş olup çarşafları koydukları aynen yazıyorAynen cuma çıkarkitabı okumadım acaba orada yazıyor mu merak da etmiyo değilim
![]()