masum masum :))

Niye masumca diye vurgu yaptın ki Bizim ilk birlikte uyumamız 3 sene önceydi.. 2 aydır beraberdik. Erkek arkadaşımın da doğum günü vardı. Ağustos ayıydı, çok sıcaktı ve en güzel hediyenin güzel bir tatil olacağını düşündüm. Erdek'de güzel bir tatil oteli ayarladık, ilk beraber uyumamız ve ilk beraber tatilimizdi. Geçirdiğimiz ennnnn güzel günlerden biriydi.. Gel zaman git zaman önümüzdeki Kasım'da evleniyoruz.. Kasım'dan sonra ölene dek sevdiğimle beraber, onun melek kokusuyla uyuyacağım..

merhaba kızlar
sevgilinizle ilk ne zaman birlikte uyudunuz ( masumca) olaylar spontane mi gerçekleşti yoksa planladınız mı ben hiç yaşamadım ama hep hayal ediyorum ne hikayeler çıkacak merak ediyorum

Kültür turuna gitmiştik Kapadokyaya. Yorgun bir günün ardından öperek ve sarılarak uyumak şahane birşey ilk defa o zaman gördüm en azından yanlış düşüncelere kaymaması ve o doğrultuda bana yaklaşmaması niyeyse ona olan saygımı arttırdı. sabah öperek uyandırmak da cabası. Ayy özledim ya

Ne guzel cnm allah mutlulugunuzu daim etsin

evlenınce :)

Askere gideceği gece:) Sarıldık konuştuk konuştuk sızdık:)
Gece bi ara dürttü beni aşkımm sarılll diye Sarıldım hop tekrar uyudum
Sabah anlatıyor sarılmışım iki dakika geçmemiş dönmüşüm totomu yatmışım öyle diyor
Güzeldi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…