masum masum :))

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
merhaba kızlar
sevgilinizle ilk ne zaman birlikte uyudunuz ( masumca) olaylar spontane mi gerçekleşti yoksa planladınız mı ben hiç yaşamadım ama hep hayal ediyorum ne hikayeler çıkacak merak ediyorum

evlendiğimiz ilk gece beraber uyuduk, nişanlıykende bi akrabasının evinde ayrı odalarda uyumuştuk

Biz sözlüyken uyumuştuk ilk sarılarak masumca Şuan evliyiz ve hergün sarılarak uyuruz hala daha.. Çok güzel bir duygu alışamam sanıyor insan ama sevdiği adam olunca uyunuyor

Biz sözlüyken uyumuştuk ilk sarılarak masumca Şuan evliyiz ve hergün sarılarak uyuruz hala daha.. Çok güzel bir duygu alışamam sanıyor insan ama sevdiği adam olunca uyunuyor
ne güzel anlatmışsın canım özel olmazsa planlımı gerçekleşti yoksa spontene mi özeniyor insan ben bizimkini izlemekten uyuyamam heralde

ne güzel anlatmışsın canım özel olmazsa planlımı gerçekleşti yoksa spontene mi özeniyor insan ben bizimkini izlemekten uyuyamam heralde
Anlatayım canım ablama gitmiştik eşim o zamanlar yanıma gelmişti erkenden kalkıpta ve akşam tekrar dönecekti
uyumak istedi odaya geçti bende bi süre sonra yanına gittim ablam birşey demedi uyumamış daha sarıldık beraber 1 saate yakın uyumuşuz yani planlı değil aniden oluşan birşey.. hala daha geceleri ben ondan önce yatarım o gelir hemen sarılır bana çok güzel bir duygu inşallah sende yaşarsın sevdiğin hak ettiğin kişiyle

inşallah canım allah mutluluğunuzu daim etsin

merhaba kızlar
sevgilinizle ilk ne zaman birlikte uyudunuz ( masumca) olaylar spontane mi gerçekleşti yoksa planladınız mı ben hiç yaşamadım ama hep hayal ediyorum ne hikayeler çıkacak merak ediyorum
EVLENDİĞİMİZ GÜN :)

:) ben annemle kardeşimle bile sarılıp uyuyamıyorum... kimseyle aynı yatakta uyuyamıyorum.. evlenince kocam nerde uyuyacak onu çok merak ediyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…