Maşukiye hakkında. Dert değil ama yardım istiyorum.

Sevinayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
223
9
Arkadaşlar merhaba. Yarın Maşukiye'ye gitmek istiyoruz. Çocukla en rahat vakit geçirebileceğimiz mekanlar hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok çok memnun olurum.

Cansu alabalik, cevizdibi, naturkoy var bi de ama biraz daha uzak galiba hepsi cok guzel yerler.

Cansu alabalik, cevizdibi, naturkoy var bi de ama biraz daha uzak galiba hepsi cok guzel yerler.

Icleeinden en guzelo naturkoy ama masukeyinin oldukca uzaginda
eger gitme imkani varsa orayo tavsiye ederim
tabi derekenari masalar cocuklar icin oldukca tehlikeli

Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Açıkçası yarın 6. evlilik yıldönümümüz ve ilk defa evlilik yıldönümümüzde farklı birşeyler yapma fırsatımız olacak :) Açıkçası güzel vakit geçirmek istiyoruz...

Geçen sene sonbaharda cevizdibi'ne gittik, çok ama çok güzeldi, çok keyif aldık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saklıbahçe çok güzel.biz ramazandan önce balık yemeye gitmiştik oraya, fiyatlar 12-13 tl civarlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.

Harikasınız :) Çok ama çok teşekkür ederim :)

nereye gittiniz merak ettim :)

Çoooook komik bir durum yaşadık. Saklı bahçeyi ararken Saklı Vadi'de bulduk kendimizi :) Yanlış yer olduğunu anlayıp çıkmaya hazırlanırken arabanın yıkandığını gördük ve mecburen orada vakit geçirdik. Zaten kahvaltıdan hemen sonra bastıran yağmur nedeniyle erken dönmek zorunda kaldık ama yine de oldukça keyifli bir gündü :)

bizde de tam tersi olmuştu,araba da yıkanıyormuş saklı bişeydi diye diye maşukiyeye gittik güya yeri de ben buldum adres alaydım bari saklı bahçeyi gördüm işte burası dedim ,siz erken fark etmişsiniz ,biz araba yıkanmayınca fark ettik çoktan kalkmıştık bile ,Eğlenmenize çok sevindim

Allahım ne güldüm :) Gerçekten bende saklı birşeydi birşeydi diye diye saklı vadiye götürdüm. Ama ilgi alaka süperdi. Çok memnun kaldım. Ama bundan sonrası için Maşukiye'nin envai köşesini gezip görmeye karar verdik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…