Maşukiye hakkında. Dert değil ama yardım istiyorum.

Allahım ne güldüm :) Gerçekten bende saklı birşeydi birşeydi diye diye saklı vadiye götürdüm. Ama ilgi alaka süperdi. Çok memnun kaldım. Ama bundan sonrası için Maşukiye'nin envai köşesini gezip görmeye karar verdik :)

Aynen bizde çok memnun ayrıldık okadar şeyi nasıl yedik biz yahu diye birbirimize soruyorduk, oldum olası doğal ortamı seven biriyim o yeşillikler içinde mest oldum ,bizde karar verdik nasipse balayının 1 gününü orada geçiricez inşaallah ,fiyatları nasıldı peki?

Aynen bizde çok memnun ayrıldık okadar şeyi nasıl yedik biz yahu diye birbirimize soruyorduk, oldum olası doğal ortamı seven biriyim o yeşillikler içinde mest oldum ,bizde karar verdik nasipse balayının 1 gününü orada geçiricez inşaallah ,fiyatları nasıldı peki?

Aynen bizde sabah yaptığımız kahvaltıdan sonra akşam altıya kadar hiçbirşey yiyemedik :) Ramazan dolayısıyla çok çok da sakindi biz gittiğimizde. İki kişi serpme kahvaltı için 50.-TL ödedik. 2 demlik çay içmişiz. Hiç çay içmeyen ben bile :) Meyveler falan derken gerçekten tıka basa doyduk yani :)

Aynen bizde sabah yaptığımız kahvaltıdan sonra akşam altıya kadar hiçbirşey yiyemedik :) Ramazan dolayısıyla çok çok da sakindi biz gittiğimizde. İki kişi serpme kahvaltı için 50.-TL ödedik. 2 demlik çay içmişiz. Hiç çay içmeyen ben bile :) Meyveler falan derken gerçekten tıka basa doyduk yani :)[/

:KK9:ah o çayy :KK9: aynen 2 demlik bitti daha da içesim vardı , uygunmuşta orası,ay inşallah yine gideriz biz de sizde ,, bi hamak eksikti ,, ah şimdi hamak olsa ne güzel uyunur diye çok söylendik :KK3:

X