Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizlere toplumumuz seks ve seksten zevk alma evlilik öncesi yasakladığı için,bu küçüklükten beri kafamıza kazındığı için böyle hissetmen normal
kızlar cehaletime verin sadece öğrenmek istiyorum da ben.. bekar olan bayanlar bekaretini bozmadan nasıl masturbasyon yapabiyorlar? :sm_confused:
kaydirigubbakcemile5ablacim bunu yasakliyan toplum devlet diil Allahtir!
böyle seylere sirf örf adet geri kafalilik gibi mi görüyosunuz?
Allahin yapmayin dedigi seyleri yapmadigimiz icin ne cahiliz nede geri kafali!
bunu söyledigim cogu kisi benim icim temiz inancim kuvvetli gibi laflar ediyo ama emirlere itaat etmedikten sonra ne icinin temizligi bi ise yarar nede inancin cünkü iman etmek bu kadar kolay diil bagliligini göstericeksin inancini hayatinla yaptiklarinla ispatlicaksin!
eger bu is kalp temizligiyle olsaydi herseyi hakkiyla yerine getiren haramdan kacinan kisiler salak mi ki nefislerini bu kadar geri planda tutsun bu tür seylere dikkat etsin?
burda ki soru baska ve arkadaslar gayet güzel aciklamislar günah mi diil mi diye yani yerimseniben
kızlar cehaletime verin sadece öğrenmek istiyorum da ben.. bekar olan bayanlar bekaretini bozmadan nasıl masturbasyon yapabiyorlar? :sm_confused:
valla bende hiç masturbasyon yapmadım..Ben nasıl yapıldığınıda bilmiyorum..Bende sadece rüyalar görüyorum rüyalarda bişeyler olursa oluyor....
duygularıma tercuman oldunnŞeniz
ablacim bunu yasakliyan toplum devlet diil Allahtir!
böyle seylere sirf örf adet geri kafalilik gibi mi görüyosunuz?
Allahin yapmayin dedigi seyleri yapmadigimiz icin ne cahiliz nede geri kafali!
bunu söyledigim cogu kisi benim icim temiz inancim kuvvetli gibi laflar ediyo ama emirlere itaat etmedikten sonra ne icinin temizligi bi ise yarar nede inancin cünkü iman etmek bu kadar kolay diil bagliligini göstericeksin inancini hayatinla yaptiklarinla ispatlicaksin!
eger bu is kalp temizligiyle olsaydi herseyi hakkiyla yerine getiren haramdan kacinan kisiler salak mi ki nefislerini bu kadar geri planda tutsun bu tür seylere dikkat etsin?
burda ki soru baska ve arkadaslar gayet güzel aciklamislar günah mi diil mi diye yani yerimseniben
sizin bu zamana kadar rüya görmemenize gelince ben bekar olmama rağmen doğuştan cinsel dürtülere sahp bir insanım burcumdan kaynaklanıo beliki de siz bu konulara biraz uzaksınız bu yüzden de olabilir