Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bulursan sok deneyimlerini de bizimle paylaş nasl oluyormuşSiz nasıl yapıyorsunuz çok saçma bir soru evet ama benim çok az sürüyor değişik yöntemleriniz varsa denemek istiyorum kendimi tatmin ediyorum sadece o hazza ulaşamıyorum bir şey falan mı sokmam lazım ?
Siz nasıl yapıyorsunuz çok saçma bir soru evet ama benim çok az sürüyor değişik yöntemleriniz varsa denemek istiyorum kendimi tatmin ediyorum sadece o hazza ulaşamıyorum bir şey falan mı sokmam lazım ?
Bıyıklarından utanmıycaksan ne gelirse önüne artıkSiz nasıl yapıyorsunuz çok saçma bir soru evet ama benim çok az sürüyor değişik yöntemleriniz varsa denemek istiyorum kendimi tatmin ediyorum sadece o hazza ulaşamıyorum bir şey falan mı sokmam lazım ?
Tuvalet terliğim nerde benim,şöyle isabetli atasım geldide...
Tuvalet terliğini kirletmeye değmez ablaTuvalet terliğim nerde benim,şöyle isabetli atasım geldide...
Tuvalet terliğini kirletmeye değmez abla
Terliğine sağlık
Yedekten fırlatcam
Terliğine sağlık
+1 AhahahhahahahaBıyıklarından utanmıycaksan ne gelirse önüne artık
Evlenince süre uzar takılma bunlaraSiz nasıl yapıyorsunuz çok saçma bir soru evet ama benim çok az sürüyor