- 6 Mayıs 2024
- 4.374
- 4.761
- 48
- 29
- Konu Sahibi heraklitos41
-
Çocukluk döneminde de mastürbasyon var fakat yetişkinler gibi bunu haz alarak yapmazlar sadece bedenlerini keşfederler.8 ysşındaki bşr çocuğun bunu bu kadar çok yapması inandırıcı gelmedi. Trol müsünüz diyr sormayacağım hayır diyeceksin tabi ki.
Ben daha küçük yaşta başladım; genelde ihmal edilenc çevresinde uyaran eksikliği plan kız çocuklarında görülen bir durummuş. Uykuya dalmak için bile kullanırdım bazen, çok suçlardm çocuk aklı işte, kendimi aynen. Ama yetişkin bir kadın olarak artık biliyorum ki bu benim bedenimin verdiği psikolojik bir tepki aslında. Bunu yaptığın için suçlu ya da günahkar değilsin. Hiçbir şey de olmaz yüzeysel kaldığı sürece. Ailen anlayışlıysa paylaş tabi benim böyle bir şansım yoktu. Ama gözünde büyütüp kendini suçlama lütfen,Buradaki ablalara veya doktorlara sormak istiyorum ben 16 yaşımdayım ve 8 yaşından beri mastürbasyonun ne olduğunu bilmeden mastürbasyon yapıyordum bu böyle yıllarca sürdü ve ben gece yatarken gördüğüm rüyalardan tetiklenerek resmen uykuda kendiliğimden mastürbasyon geçiriyordum uykularım bozuluyordu son 5 ay yapmamaya karar verdim allahtan af diledim ve yapmadım da ama 3 hafta önce tekrardan uykuda 3 kere üst üste kendiliğimden mastürbasyon geçirdim uyandığımda kasıklarım ve vajina girişim ağırıyordu herhangi bir kanama olmadı ama aynaya baktığımda yumurtalıkların olduğu kasık bölgelerimin üzerinde kılcal damarlar oluşmuştu bu durumu aileme söyleyemem delirmek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum o günden beri ağrılarım devam ediyor düzenli regl de oluyorum anlamadım ben bu iğrenç şeyi yapmayı kesmişken neden bir daha oldu hayata odaklanamıyorum orama bir zarar gelmiştir diye lütfen bana bir bilgi verin Allah rızası için ailemin yüzüne nasıl bakıcam ben Lütfen lütfen bilgi verin
Ya beni en çok şu kılcal damarlar korkutuyor resmen tam yumurtalıkların üzerindeler heryerde araştırdım kimsenin başına böyle bişey gelmemiş npıcam ben yaÖncelikle mastürbasyon kötü, pis, günah bir şey değildir. Hormonların var, fizyolojik olarak ihtiyaç duyuyorsun. Haftada birkaç kez kendini tatmin etmende bir sorun yok.
İkincisi üreme organlarında olan herhangi bir sorun cildine yansımaz. Kasık ağrılarının pek çok sebebi olabilir. Fazla mastürbasyon yapmak da sebep olabilir, kistler de, şu an aklıma gelmeyen pek çok şey de. Bunun için bir doktora görünebilirsin.
Cildindeki problem ya giysilerinden ya yediğin içtiğinden olabilir. Cildin çok kuruyorsa da kılcal damar görüntüsü çıkabilir. Biraz nemlendirmeyi dene.
Sakin ol. Normal gelişim gösteren bir ergensin sadece. Abartma, bağımlılık haline getirme. Birkaç seneye normalleşecek.
Yumurtalıklarının cildin ile bağlantısı yok.Ya beni en çok şu kılcal damarlar korkutuyor resmen tam yumurtalıkların üzerindeler heryerde araştırdım kimsenin başına böyle bişey gelmemiş npıcam ben ya
Nasıl ozaman nasılll öldürücem kendimi yaYumurtalıklarının cildin ile bağlantısı yok.
Gece rüyalandıktan sonra onların çıkması nasıl ya ozaman ben napıcam napıcamYumurtalıklarının cildin ile bağlantısı yok.
Ya koku hep vardı ama şimdi ayrı bir ağrı var ve şu damarlar napıcam ben allahım yaBirçok kişi demiş kasıklarında ağrı felan varsa enfeksiyon olmuş olabilirsin. Akıntın geliyor mu? Sarı yeşil kokulu akıntın varsa hele hemen koş git
Ya evet napıcam ben bir bilgin varmı resmen iki kasığımdada çıkmış kılcal damarlar napıcam benMasturbasyon sonrasi kasik bolgesinde kilcal damar gorunumu mu?
Iyi deneme Montaigne.
Ne demek ne yapıcam doktora gideceksinYa koku hep vardı ama şimdi ayrı bir ağrı var ve şu damarlar napıcam ben allahım ya
Aileme nasıl söyleyecem ben gece kendiliğimden mastürbasyon geçirdim ve damarlarım çıktı mı diyicem offf offfNe demek ne yapıcam doktora gideceksin
Hayır kokulu akıntı geliyor enfeksiyon kaptım galiba diyeceksin. Damar felan saçmalama öyle bir şey yok mastürbasyonla alakalı bir şey değilAileme nasıl söyleyecem ben gece kendiliğimden mastürbasyon geçirdim ve damarlarım çıktı mı diyicem offf offf
Ya o damarlarım nasıl öyle belirginleşti ve kıpkırmızılar hemde gece yaşadığım olaydan sonra oldu hayatım mahvoldu gibi hissediyorumHayır kokulu akıntı geliyor enfeksiyon kaptım galiba diyeceksin. Damar felan saçmalama öyle bir şey yok mastürbasyonla alakalı bir şey değil
Onunla onun hiçbir alakası yok boşuna kendine stres yapıyorsun daha önemli bir şey var şu an enfeksiyonun var o riskli onun için üzülYa o damarlarım nasıl öyle belirginleşti ve kıpkırmızılar hemde gece yaşadığım olaydan sonra oldu hayatım mahvoldu gibi hissediyorum
Pipin çıkıyor olabilir…Ya o damarlarım nasıl öyle belirginleşti ve kıpkırmızılar hemde gece yaşadığım olaydan sonra oldu hayatım mahvoldu gibi hissediyorum
Beni en iyi sen anlarsın ozamanBen daha küçük yaşta başladım; genelde ihmal edilenc çevresinde uyaran eksikliği plan kız çocuklarında görülen bir durummuş. Uykuya dalmak için bile kullanırdım bazen, çok suçlardm çocuk aklı işte, kendimi aynen. Ama yetişkin bir kadın olarak artık biliyorum ki bu benim bedenimin verdiği psikolojik bir tepki aslında. Bunu yaptığın için suçlu ya da günahkar değilsin. Hiçbir şey de olmaz yüzeysel kaldığı sürece. Ailen anlayışlıysa paylaş tabi benim böyle bir şansım yoktu. Ama gözünde büyütüp kendini suçlama lütfen,
neden tövbe edip duruyorsun ??Ya hafta en az dört kere uykuda oluyorum yine o geceden beri napıcam ben sorun sadece kızlık zarı falan değil benim kasıklarım ağrıyor ve resmen yumurtalıklarımın üzerinde kılcal damarlar oluşmuş ve bu bir gece de oldu imtihan mı anlamıyorum çok tövbe etmiştim oysaki ve şimdi kendi iradem dışında oluyor
Teşekkür ederimneden tövbe edip duruyorsun ??
sence Allah senin cinsel organına dokunmanı önemsiyor mu
öncelikle şu günaha girdim düşünce kalibindan çık. gunah filan degil ilerde vajinismus olursun uğraşır durursun.
mastirbasyon yapiyor olmanın sebebi artan hormonların zamanla normallesecek ve bu biyolojik
kilcallarini annene göster birlikte kadın doğuma gidin masturbasyonla ilgisi yoktur onun o yuzden soylemene söylemene gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?