- 11 Mart 2025
- 30
- 2
- 1
- 19
- Konu Sahibi heraklitos41
-
Ya hafta en az dört kere uykuda oluyorum yine o geceden beri napıcam ben sorun sadece kızlık zarı falan değil benim kasıklarım ağrıyor ve resmen yumurtalıklarımın üzerinde kılcal damarlar oluşmuş ve bu bir gece de oldu imtihan mı anlamıyorum çok tövbe etmiştim oysaki ve şimdi kendi iradem dışında oluyorÖncelikle sakin ol canım. Destek almanı öneririm. Ailenin yüzüne bakamayacağın bişey de yok. İlerde eşin umarım anlayışlı olur çünkü zaten ilk gecende bilinenin aksine her zman kan gelmeyebiliyor orana zarar gelmemiş olsa da kan görmek zorunda değilsin yani. Merak etme. Elinde olmadan verdiğin kararı bozmuşsun. 3 hafta yapmadıysan bir dahaki sefere daha uzun süre yapmazsjn böyle böyle alışkanlığından kurtulursun tam ergenlik dönemindesin olur böyle şeyler.
bu kadar hararetliysen yap gitsin. Gunaha gireceğine mast yapabilirsin diye izin veriyor hocalar zatenBuradaki ablalara veya doktorlara sormak istiyorum ben 16 yaşımdayım ve 8 yaşından beri mastürbasyonun ne olduğunu bilmeden mastürbasyon yapıyordum bu böyle yıllarca sürdü ve ben gece yatarken gördüğüm rüyalardan tetiklenerek resmen uykuda kendiliğimden mastürbasyon geçiriyordum uykularım bozuluyordu son 5 ay yapmamaya karar verdim allahtan af diledim ve yapmadım da ama 3 hafta önce tekrardan uykuda 3 kere üst üste kendiliğimden mastürbasyon geçirdim uyandığımda kasıklarım ve vajina girişim ağırıyordu herhangi bir kanama olmadı ama aynaya baktığımda yumurtalıkların olduğu kasık bölgelerimin üzerinde kılcal damarlar oluşmuştu bu durumu aileme söyleyemem delirmek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum o günden beri ağrılarım devam ediyor düzenli regl de oluyorum anlamadım ben bu iğrenç şeyi yapmayı kesmişken neden bir daha oldu hayata odaklanamıyorum orama bir zarar gelmiştir diye lütfen bana bir bilgi verin Allah rızası için ailemin yüzüne nasıl bakıcam ben Lütfen lütfen bilgi verin
Bunun mast ile alakası yok bir doktora gitmen gerekiyor enfeksiyon vs olmuş olabilir ..ailenin yüzüne bakmayacagin bir durum yok söyle diyeceksin sabah kasıklarım çok ağrıyordu anne ve sabah uyandigimda kasıklarım kizardigini gördüm hala daha ağrım var doktora gidelim . Diyeceğin şey buYa hafta en az dört kere uykuda oluyorum yine o geceden beri napıcam ben sorun sadece kızlık zarı falan değil benim kasıklarım ağrıyor ve resmen yumurtalıklarımın üzerinde kılcal damarlar oluşmuş ve bu bir gece de oldu imtihan mı anlamıyorum çok tövbe etmiştim oysaki ve şimdi kendi iradem dışında oluyor
Öncelikle mastürbasyon kötü, pis, günah bir şey değildir. Hormonların var, fizyolojik olarak ihtiyaç duyuyorsun. Haftada birkaç kez kendini tatmin etmende bir sorun yok.Buradaki ablalara veya doktorlara sormak istiyorum ben 16 yaşımdayım ve 8 yaşından beri mastürbasyonun ne olduğunu bilmeden mastürbasyon yapıyordum bu böyle yıllarca sürdü ve ben gece yatarken gördüğüm rüyalardan tetiklenerek resmen uykuda kendiliğimden mastürbasyon geçiriyordum uykularım bozuluyordu son 5 ay yapmamaya karar verdim allahtan af diledim ve yapmadım da ama 3 hafta önce tekrardan uykuda 3 kere üst üste kendiliğimden mastürbasyon geçirdim uyandığımda kasıklarım ve vajina girişim ağırıyordu herhangi bir kanama olmadı ama aynaya baktığımda yumurtalıkların olduğu kasık bölgelerimin üzerinde kılcal damarlar oluşmuştu bu durumu aileme söyleyemem delirmek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum o günden beri ağrılarım devam ediyor düzenli regl de oluyorum anlamadım ben bu iğrenç şeyi yapmayı kesmişken neden bir daha oldu hayata odaklanamıyorum orama bir zarar gelmiştir diye lütfen bana bir bilgi verin Allah rızası için ailemin yüzüne nasıl bakıcam ben Lütfen lütfen bilgi verin
Maşallah çok isteklisin.dediğin durumu şu yaşıma kadar 1 defa yaşadım sadece.Buradaki ablalara veya doktorlara sormak istiyorum ben 16 yaşımdayım ve 8 yaşından beri mastürbasyonun ne olduğunu bilmeden mastürbasyon yapıyordum bu böyle yıllarca sürdü ve ben gece yatarken gördüğüm rüyalardan tetiklenerek resmen uykuda kendiliğimden mastürbasyon geçiriyordum uykularım bozuluyordu son 5 ay yapmamaya karar verdim allahtan af diledim ve yapmadım da ama 3 hafta önce tekrardan uykuda 3 kere üst üste kendiliğimden mastürbasyon geçirdim uyandığımda kasıklarım ve vajina girişim ağırıyordu herhangi bir kanama olmadı ama aynaya baktığımda yumurtalıkların olduğu kasık bölgelerimin üzerinde kılcal damarlar oluşmuştu bu durumu aileme söyleyemem delirmek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum o günden beri ağrılarım devam ediyor düzenli regl de oluyorum anlamadım ben bu iğrenç şeyi yapmayı kesmişken neden bir daha oldu hayata odaklanamıyorum orama bir zarar gelmiştir diye lütfen bana bir bilgi verin Allah rızası için ailemin yüzüne nasıl bakıcam ben Lütfen lütfen bilgi verin
Konu sahibinin takma adı, konunun içeriği ...
Ramazan günü trollük kovalayan bir işsiz izlenimi yarattı.
Bunu sen mi diyorsunMaşallah çok isteklisin.dediğin durumu şu yaşıma kadar 1 defa yaşadım sadece.
Evet.ben öyle rüyalanmıyordum.1 kere oldu sadece.Bunu sen mi diyorsun
8 ysşındaki bşr çocuğun bunu bu kadar çok yapması inandırıcı gelmedi. Trol müsünüz diyr sormayacağım hayır diyeceksin tabi ki.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Evet doğal bir olay ama bu yaşa kadar inmesi,bir anne olarak beni korkuttu açıkçası, açık görüşlü biri olduğumu düşünüyorum ama bazı şeylr bana bile fazla geliyor.Kreş müdürü demişti.
Kreşteki çocuklar yapıyormuş tabi bu bilinçte değil. Çocukluk dönemi masturbasyonu diye araştırmıştım evladım olduğu için birçok çocuk var.
O yüzden 8 yaşa hiç şaşırmıyorum
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Evet doğal bir olay ama bu yaşa kadar inmesi,bir anne olarak beni korkuttu açıkçası, açık görüşlü biri olduğumu düşünüyorum ama bazı şeylr bana bile fazla geliyor.
Mastürbasyon günah olan bir şey değil. Zina yapmıyorsun. Neden Allah’tan affını istiyorsun?Buradaki ablalara veya doktorlara sormak istiyorum ben 16 yaşımdayım ve 8 yaşından beri mastürbasyonun ne olduğunu bilmeden mastürbasyon yapıyordum bu böyle yıllarca sürdü ve ben gece yatarken gördüğüm rüyalardan tetiklenerek resmen uykuda kendiliğimden mastürbasyon geçiriyordum uykularım bozuluyordu son 5 ay yapmamaya karar verdim allahtan af diledim ve yapmadım da ama 3 hafta önce tekrardan uykuda 3 kere üst üste kendiliğimden mastürbasyon geçirdim uyandığımda kasıklarım ve vajina girişim ağırıyordu herhangi bir kanama olmadı ama aynaya baktığımda yumurtalıkların olduğu kasık bölgelerimin üzerinde kılcal damarlar oluşmuştu bu durumu aileme söyleyemem delirmek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum o günden beri ağrılarım devam ediyor düzenli regl de oluyorum anlamadım ben bu iğrenç şeyi yapmayı kesmişken neden bir daha oldu hayata odaklanamıyorum orama bir zarar gelmiştir diye lütfen bana bir bilgi verin Allah rızası için ailemin yüzüne nasıl bakıcam ben Lütfen lütfen bilgi verin
İnen birşey yok, çocukluk dönemi mastürbasyonu hep vardı, var olacak.Bilgilendirme için teşekkür ederim. Evet doğal bir olay ama bu yaşa kadar inmesi,bir anne olarak beni korkuttu açıkçası, açık görüşlü biri olduğumu düşünüyorum ama bazı şeylr bana bile fazla geliyor.
Mastürbasyon kötü ve zararlı bir şey değildir. Nerdeyse herkes yapıyor bunu. Ergenlik sürecindesin, hormonların tavan normaldir.Mastürbasyon yapmakla ilgisinin olduğunu sanmıyorum. Bir randevu alıp kontrole gitmelisin. Belki iltihap, enfeksiyon vardır.Buradaki ablalara veya doktorlara sormak istiyorum ben 16 yaşımdayım ve 8 yaşından beri mastürbasyonun ne olduğunu bilmeden mastürbasyon yapıyordum bu böyle yıllarca sürdü ve ben gece yatarken gördüğüm rüyalardan tetiklenerek resmen uykuda kendiliğimden mastürbasyon geçiriyordum uykularım bozuluyordu son 5 ay yapmamaya karar verdim allahtan af diledim ve yapmadım da ama 3 hafta önce tekrardan uykuda 3 kere üst üste kendiliğimden mastürbasyon geçirdim uyandığımda kasıklarım ve vajina girişim ağırıyordu herhangi bir kanama olmadı ama aynaya baktığımda yumurtalıkların olduğu kasık bölgelerimin üzerinde kılcal damarlar oluşmuştu bu durumu aileme söyleyemem delirmek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum o günden beri ağrılarım devam ediyor düzenli regl de oluyorum anlamadım ben bu iğrenç şeyi yapmayı kesmişken neden bir daha oldu hayata odaklanamıyorum orama bir zarar gelmiştir diye lütfen bana bir bilgi verin Allah rızası için ailemin yüzüne nasıl bakıcam ben Lütfen lütfen bilgi verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?