bak canım bende ilk başlarda ilk gıdıklanmayı bile orgazm sanırdım
asıl tam anlamıyla olunca diğerlerinin olmadığını anladım
bunu demek istedim
Sana tavsiyem kilo ver. Ben 74 kiloydum şimdi 60 a düştüm bunun kadr güzel bişey yok. Dukan yaptım herkesede tavsiye ediorum. Çok kilolu oldugun için hemn kilo verirsinaslında doğru söylüyorsunuz. dediğiniz gibi hem halimden anlaşılır hem de başımdan geçeni kanama olmazsa açık açık söylemeyi düşünüyorum. aslında sevgi olduktan sonra önemli olan bir şey değil ama işte bir şey yaşamadan kaybetmenin getirdiği bir burukluk olur. çok da önemli değil gerçekten. teşekkür ederim :)
Sana tavsiyem kilo ver. Ben 74 kiloydum şimdi 60 a düştüm bunun kadr güzel bişey yok. Dukan yaptım herkesede tavsiye ediorum. Çok kilolu oldugun için hemn kilo verirsin
6 ay gibi bir sürede verdim ama geri sadece 1.5 sene sonra 1 kilo aldim tabi yediklerime dikkat ettim. Sabredin sabredince herşey oluo. Önemli olan giydiklerinin yakıştıgını görmek.Nekadar sürede verdiniz peki bende bugun başladım ve 20 kilo fazlam var.
6 ay gibi bir sürede verdim ama geri sadece 1.5 sene sonra 1 kilo aldim tabi yediklerime dikkat ettim. Sabredin sabredince herşey oluo. Önemli olan giydiklerinin yakıştıgını görmek.
Nekadar sürede verdiniz peki bende bugun başladım ve 20 kilo fazlam var.
Güçlendirmeyi fln yapmadim açıkcası. Zaten ne yemen gerektigini biliosun yersende vicdan azabi hissediosun. Ama pes etme kilo vermen 2 ay bile durabilir sakın pes etmeHaklısınız güçlendirmeyle falan mi 6 ay peki
Güçlendirmeyi fln yapmadim açıkcası. Zaten ne yemen gerektigini biliosun yersende vicdan azabi hissediosun. Ama pes etme kilo vermen 2 ay bile durabilir sakın pes etme