Mastürbasyon hakkında

Bşy sorcam mastürbasyon yaparken vajinal orgazm olduğu bile oluyor demişsiniz nasıl oluyor ya anlamadım valla
Vajinal orgazm içerideki G noktasıyla ilgili değil mi? Tamam klitoristeki sinirler uyarılıyor her iki şekilde ama anlayamadım 🥴
G noktasıyla ilgili mi bilmem, ben onu kendimde henüz bulamadım 😅 ama erotik öykü ya da video ile de uyardıysanız kendinizi dokunuşlarınız da eklendiğinde oluyor. Bana oluyor en azından, herkeste aynı işlemiyor bu şeyler.

G noktasıyla ilgili mi bilmem, ben onu kendimde henüz bulamadım 😅 ama erotik öykü ya da video ile de uyardıysanız kendinizi dokunuşlarınız da eklendiğinde oluyor. Bana oluyor en azından, herkeste aynı işlemiyor bu şeyler.
Klitoral orgazmla vajinal orgazm arasında fark var . Mesela Ben Sadece ilişkiye girdiğimde vajinal orgazm oluyorum içerdeki g noktasına temas ettiği için ve oldukça uzun sürüyor ama Yüzeysel Mastürbasyonda sadece klitorisi uyardığımz için klitoral orgazm oluyorum oldukça kısa sürede olup bitiyor 😅😅

800px-Clitoris_Anatomy.svg.png

Kızlar klitoris bu pembe şey.Başı uyarırsanız klitoris orgazmı ,vajianadan girip içten klitorisi uyarırsanız da vajinal orgazm diyorlar ama aslında tek orgazm var .Çünkü her türlü klitoris uyarılınca oluyor.

800px-Clitoris_Anatomy.svg.png

Kızlar klitoris bu pembe şey.Başı uyarırsanız klitoris orgazmı ,vajianadan girip içten klitorisi uyarırsanız da vajinal orgazm diyorlar ama aslında tek orgazm var .Çünkü her türlü klitoris uyarılınca oluyor.
Evet g noktasındaki sinirler oraya bağlı ama iki orgazm arasında fark var birinde orgazm olduktan sonra 3/5 devam edebiliyorsun ama diğerinde elin kolun kalkmıyor gibi oluyo

Seks tamamen zihinsel bir eylem. Bakmayın dışarıdan bakınca bedensel göründüğüne her şey zihinde bitiyor. Ben de evlenmeden önce mast çok yapardım ki hala yapıyorum bu gayet doğal. Eşimde bana yapıyor. Önemli olan gerçekten zihnini tamamen o ana kapatmak

Bu kaçıncı seviye anacim az taktik verin valla hayretler içerisindeyim şuan

Klitoral orgazmla vajinal orgazm arasında fark var . Mesela Ben Sadece ilişkiye girdiğimde vajinal orgazm oluyorum içerdeki g noktasına temas ettiği için ve oldukça uzun sürüyor ama Yüzeysel Mastürbasyonda sadece klitorisi uyardığımz için klitoral orgazm oluyorum oldukça kısa sürede olup bitiyor 😅😅
Evet fark var, ben bekar olmadığım için masturbasyon da yüzeysel olmuyor. İki orgazm şeklini de çok iyi tanıyorum. Vajinal orgazm gerçekten sarsıcı ama gerçekten çok iyi uyarılmış olmak gerekiyor hatta onun bile şiddeti değişiyor duruma göre.

Bu kaçıncı seviye anacim az taktik verin valla hayretler içerisindeyim şuan
Aklınızda 9 tilki gezerken karşınızdaki dünyanın en becerikli kişisi de olsa bir cacık çıkmıyor önemli olan sadece o ana odaklanmak. Arkadaşın bahsettiği de bu yanlış anlamadıysam.

Aklınızda 9 tilki gezerken karşınızdaki dünyanın en becerikli kişisi de olsa bir cacık çıkmıyor önemli olan sadece o ana odaklanmak. Arkadaşın bahsettiği de bu yanlış anlamadıysam.

Yok canim ben kocayi bu seviyede nasil tutuyorlar ona şaşırdım baksana kocasi bile neler yapıyormuş bi an benimkiyle kiyasladim saskinligim ondan

Yok canim ben kocayi bu seviyede nasil tutuyorlar ona şaşırdım baksana kocasi bile neler yapıyormuş bi an benimkiyle kiyasladim saskinligim ondan
O da onların merakına bağlı bir durum sanırım. Geçenlerde kegeli araştırırken erkekler için de kegel egzersizleri olduğunu öğrendim. Biz nasıl bazı şeylere çözüm arıyorsak isterlerse onlar da arayıp bulabiliyorlar. Ben bir defa eşimin elini alıp kendim kullandım bak böyle oluyor işte diye aşama aşama gösterdim neyden hoşlandığımı, nasıl olduğunu, sonunda titreme başladı tabi bende 😅. Ama bunu yapmaya cesaret edene kadar neler çektim bir de bana sor. Sonuç mükemmel, gördüğü şeyden sonra bunu kullanmayacak adamın da öküz olması lazım sanki. Aslında onlarda biraz istek bizde de cesaret varsa oluyor bu iş.

O da onların merakına bağlı bir durum sanırım. Geçenlerde kegeli araştırırken erkekler için de kegel egzersizleri olduğunu öğrendim. Biz nasıl bazı şeylere çözüm arıyorsak isterlerse onlar da arayıp bulabiliyorlar. Ben bir defa eşimin elini alıp kendim kullandım bak böyle oluyor işte diye aşama aşama gösterdim neyden hoşlandığımı, nasıl olduğunu, sonunda titreme başladı tabi bende 😅. Ama bunu yapmaya cesaret edene kadar neler çektim bir de bana sor. Sonuç mükemmel, gördüğü şeyden sonra bunu kullanmayacak adamın da öküz olması lazım sanki. Aslında onlarda biraz istek bizde de cesaret varsa oluyor bu iş.

O zaman sorun bende ben biraz dersime calisayim 😔

O zaman sorun bende ben biraz dersime calisayim 😔
37 yaşındayım, 12 yıldır evliyim, ama bu evliliğin 7 yılı bildiğin zarar ziyan, 2.Çocuktan sonra farkına varmadan adamı çöpe atmışım, bizdeki sorun bendeydi. Her şeyi yoluna koymayı başlayalı ancak 1 yıl oluyor. Bitki çayları, bitkisel yağlar, hayatı sakin moda alma elimden ne gelirse yaptım ve onunla konuştum. Bu arada deli gibi araştırdım sorunu çözmek için. Boş durma karşındakinde de azıcık çaba varsa elinden geleni yap. Cesaret olmadan çözülmüyor bu iş ben onu öğrendim.

çok sık yaparsan seks vs yerıne masturbasyonu arar sureklı vucut ve sadece ondan zevk alır

Merhaba herkese ! Ben normalde mastürbasyon yapmayan biriydim fakat sonrasında dayanamayıp bir kere denedim ve arkası geldi tabii. Her gün yapıyorum ama zararlı olup olmadığı konusunda fikrim yok. Güya klitoral orgazm olanlar ileride vajinal orgazm olamıyorumuş :KK43: Kafam karıştı...
Ben de aynıyım...Başladım ve her gün en az 1 defa yapmam lazım:KK43:Hatta saka degil bir ara bir gunde 7 defa gelmiştim,cinsel organımı hissetmiyordum ve kan ter içinde kalmıştım 2 3 parmak dokunuşuyla boşalıp titriyordum...Zamanla azalttim umarim cinsel iliskide zevk alirim..

X