- 2 Ekim 2021
- 312
- 730
- 33
- 35
Somer Şef yemiyor resmen aşk yaşıyor yemekle yutuyorSomer Şef te güzel yiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Somer Şef yemiyor resmen aşk yaşıyor yemekle yutuyorSomer Şef te güzel yiyor.
Aynen yaa kestiği bölümü komple bitiriyorSomer Şef te güzel yiyor.
En son o bakıyor. Başta baksa geriye kalanlara bişey kalmayacak yemenin hakkını veren adam, göbeklerimiz şu an yarışır.Somer Şef te güzel yiyor.
Ben size yetenekli dedim amaaaggggRabia yaptı en iyi tabağı. Biraz önceki mesajları zamansız yazdık
Şeyyy kemmm kümmmBen size yetenekli dedim amaaagggg
Asko kimse kalmadı yemek yapan en kötüler kaldı burcu desen yetiştiremedi bı zahmet yapsın yawBen size yetenekli dedim amaaagggg
Dün yemegin icinde Tatli tuzlu ekşi herşey vardı bitter çikolata ne yaaTadını bilmediği,ilk defa yediği yemeği bile affetmiyor adam lokması 2 kişilik
Sarjm bitiyör ya izlerken sizlerle kritik yapmak cok hostu insallah eleme aksaminda gorusuruz canlar iyigecelerAsko kimse kalmadı yemek yapan en kötüler kaldı burcu desen yetiştiremedi bı zahmet yapsın yaw
İyi geceler canım bu hafta Mustafa gidecek gibiSarjm bitiyör ya izlerken sizlerle kritik yapmak cok hostu insallah eleme aksaminda gorusuruz canlar iyigeceler
Ama deynepnaz yarin aksam isim vercek ona bakmaya geliriz
Dilara çirkef yaSunuda ekleyeym dilarayi hic sevmiyorum emre yi cok uzdu cok laf soyleyip uzerine gitti kiyamiyorum emre ye ayrica hakli degildi. Hakli olsaydi sergeni de seviyorum ama aksam hatali buldgm yerleri soyledgm gbi soylerdm .
Bir de tavuk vardı. Nasıl bir lezzet sentezi olabilir acepDün yemegin icinde Tatli tuzlu ekşi herşey vardı bitter çikolata ne yaa
Dün Eren hikaye paylaşmıştı . Mangal başında. Mustafa da vardı . Sanırım başkası gidecek diye tahmin ediyorum .İyi geceler canım bu hafta Mustafa gidecek gibi
Bana öyle geliyor ya yada pelin de olabilirDün Eren hikaye paylaşmıştı . Mangal başında. Mustafa da vardı . Sanırım başkası gidecek diye tahmin ediyorum .
Pelin de etkisiz eleman. Ama içime doğan AzizeBana öyle geliyor ya yada pelin de olabilir
Azize için sen bu kurtlar sofrasından cikamazsan ona yanarım derimPelin de etkisiz eleman. Ama içime doğan Azize
Aynen oda ayrı gıcık oldu gözümdeDün Burcu Pelin i söylememişti diye hatırlıyorum.
Ya Pelin ya Azize gidecek sankiAzize için sen bu kurtlar sofrasından cikamazsan ona yanarım derim