• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

ya dilara ya
kız yemek yaparken sürekli ağzına bişeyler atıyor.
ay sesine bile tahammül edemiyorum.
bu sene bu yarışmacılara noldu böyle, hepsinin dilinde hak adalet kapalı kapılar..
oyumu sevdiğim iki yarışmacıya emreyle merte verdim.
mert elenir biliyorum ama verdim.
eren kesin ilk ikide olur, hatta bir bile olur, yanına da hasan gelir gibi düşünüyorum.

Ben neyi çok konuşsam izlesem rüyama giriyor dün danilo şef rüyama girmiş 4 tane minarali bı yeri varmış camiydi galiba danilo sefe 1 bölümü satmasını istiyorduk oda satmam gelin bakın manzaranın güzelliğine diyip bizi minareye çıkarttı en üste gerçekten de çok güzel manzarasi vardı 😆😆 sonra ilahi okuyordu sanırım 🤦😬😏 Jou Jou

Ben neyi çok konuşsam izlesem rüyama giriyor dün danilo şef rüyama girmiş 4 tane minarali bı yeri varmış camiydi galiba danilo sefe 1 bölümü satmasını istiyorduk oda satmam gelin bakın manzaranın güzelliğine diyip bizi minareye çıkarttı en üste gerçekten de çok güzel manzarasi vardı 😆😆 sonra ilahi okuyordu sanırım 🤦😬😏 Jou Jou
Hayır olsun inşaallah😁🌹

Ben Eren in yemek yapışını çok beğeniyorum ama karakter olarak çok farklı.
Mert in Kendini beslediğini ve daha iyi olacağını düşünüyorum
Hasan şu an Mikemmel ilerliyor eğer duruşunu bozmazsa birinci oldun.
Tabi daha neler izleriz neler😊😂

İlk kez bu sene bakmaya başladım o da üç haftadır 😅
Bu ne böyle entrika kuşağı gibi😬😬
Dilaraya gıcık oldum çok itici, tabakları da güzel değil bence.
Eren çok sinsi bakıyor 😏 etden başka bir konuda iyi mi göremedim 🙄
Burcu ve Emre nin tabaklarını beğeniyorum.
Burcu çok konuşuyor ama doğruları konuşuyor.
Emre çok efendi.
Azize 😏
Tahsin🤐
Benden bu kadar 🤣

hahahaha hayr olsun 😄 🤣

Back