• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ben neyi çok konuşsam izlesem rüyama giriyor dün danilo şef rüyama girmiş 4 tane minarali bı yeri varmış camiydi galiba danilo sefe 1 bölümü satmasını istiyorduk oda satmam gelin bakın manzaranın güzelliğine diyip bizi minareye çıkarttı en üste gerçekten de çok güzel manzarasi vardı 😆😆 sonra ilahi okuyordu sanırım 🤦😬😏 Jou Jou
Hahahahaha sende bebim gibi değişik değişik rüyalarr görüyorsin bee asyoommmm 😁😍

Tahsin iyi ya gitmesin bence Musti gitsin
Hayurr yaa gıcık oluyorum tahsine yaa ben
En çokta varya dilaranın ve burcunun gitmesini istiyorumm heleki azize çok bilmiş bak pelin sessiz sakin kimseye bağırdığı çağırdığı yok görevini yapıyor

ay evet hemen insanlıktan,iyilikten nutuklar atıyor . sanki arkadaşlık yarışması . hiç profesyonel değil 😏

Hem profesyonel değil hemde iki takım bazen atışıyor onu bile savaşa çeviriyor kendi çapında 🤣 Hayir Emre'nin yerinde olsa ne yapacaktı acep ? Sürekli üstüne oynuyorlar hele o dilli Dilara ,yeni yetme Ateş.Hepsine gicigim.Gerci bu dönem hepsi bir değişik yarismacilarin

Hayurr yaa gıcık oluyorum tahsine yaa ben
En çokta varya dilaranın ve burcunun gitmesini istiyorumm heleki azize çok bilmiş bak pelin sessiz sakin kimseye bağırdığı çağırdığı yok görevini yapıyor
Pelin dün arazin tabağı kazanmasına rağmen onu yazdı dilarayi yazmamak için

• Şaşırdım
Reactions: Jou
Hem profesyonel değil hemde iki takım bazen atışıyor onu bile savaşa çeviriyor kendi çapında 🤣 Hayir Emre'nin yerinde olsa ne yapacaktı acep ? Sürekli üstüne oynuyorlar hele o dilli Dilara ,yeni yetme Ateş.Hepsine gicigim.Gerci bu dönem hepsi bir değişik yarismacilarin
aynen 3. sezon yarışmacıları daha profesyoneldi. bunlar işi biraz reyting ve şova çevirmiş durumda. ellerinden çok dilleri çalışıyor . 😁

Hiç beğenmiyorum korkutma peşindemi ne gözünü bi açıyo vallahiii çok kötü ya dudağını botox yaptırmış
Lensi uzun süre taktiktan sonra çıkarttı ya çok değişik geldi gözüme bı kaç gündür alışma aşamasındayım ayrıca saçı çok uzun yüzü küçük olduğu için iyi durmuyor

Back