Bir sürü ekip vardır orada sonu bekliyorlardırEsra'nın çiğköfte tepsisini kaçırdı biri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sürü ekip vardır orada sonu bekliyorlardırEsra'nın çiğköfte tepsisini kaçırdı biri.
O klasik olurPerde pilavı klasik olur
Ek olarak bir de kokudan da canları çekerBir sürü ekip vardır orada sonu bekliyorlardır
Ne yapsakO klasik olur
YoruluyorlardırEk olarak bir de kokudan da canları çeker
Üstte yazdım. Eti çekilmiş bademle kaplardım bademden sos yapardım. Planlama çok önemli ve heyecan da cabasıNe yapsak
Maklube yapsak
Bademle bir şey yapmak cidden zorÜstte yazdım. Eti çekilmiş bademle kaplardım bademden sos yapardım. Planlama çok önemli ve heyecan da cabası
Ben yarışmada çikolata topları yapmıştım ya bademli robotumun demirini yerinden söktü. Kaldı öyle. Cam hazinesini alacagım alamadım bir türlüBademle bir şey yapmak cidden zor
Ne yapsak
Maklube yapsak
Bademli magnolia nasıl olur. Bademli çekip un haline getirip muhallebi sine konulsa, dış süslemeler ve de üstüne süsleme badem olsa nasıl olurBen yarışmada çikolata topları yapmıştım ya bademli robotumun demirini yerinden söktü. Kaldı öyle. Cam hazinesini alacagım alamadım bir türlü
Siz siz olun, robottan badem çekmeyin
Off çok iyi olur. Badem tatlıda çok iyi bir tat veriyor. Keşkül yapıyorlar yaBademli magnolia nasıl olur. Bademli çekip un haline getirip muhallebi sine konulsa, dış süslemeler ve de üstüne süsleme badem olsa nasıl olur
Bende geçen yıl kırmızı biber çektim hala bozukBen yarışmada çikolata topları yapmıştım ya bademli robotumun demirini yerinden söktü. Kaldı öyle. Cam hazinesini alacagım alamadım bir türlü
Bademli yaprak sarma aklıma geldiBademli magnolia nasıl olur. Bademli çekip un haline getirip muhallebi sine konulsa, dış süslemeler ve de üstüne süsleme badem olsa nasıl olur
Ah ah motoru yandi benimkinindeBen yarışmada çikolata topları yapmıştım ya bademli robotumun demirini yerinden söktü. Kaldı öyle. Cam hazinesini alacagım alamadım bir türlü
Fındık ceviz gibi çekimi kolay olmuyor bademin tecrübe olmuştur bizedeAh ah motoru yandi benimkininde
Evett maalesefFındık ceviz gibi çekimi kolay olmuyor bademin tecrübe olmuştur bizede
Ah ah motoru yandi benimkininde
Benim de tarhana nın sonunu çekerken durmuştu rondom. Sonradan çalıştı Allahtan. Büyük kolaylık rondom, robot. Bozulunca zor oluyor.Fındık ceviz gibi çekimi kolay olmuyor bademin tecrübe olmuştur bizede
Telafisi oluyor ne yapalım. Sağlık olsunBenim de tarhana nın sonunu çekerken durmuştu rondom. Sonradan çalıştı Allahtan. Büyük kolaylık rondom, robot. Bozulunca zor oluyor.