- 8 Haziran 2013
- 57.032
- 151.479
- 898
Yapamadılar biri kepçe ile bastı. Biri kalıp ileYa onuda yapamamışlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapamadılar biri kepçe ile bastı. Biri kalıp ileYa onuda yapamamışlar
Bizim burada benzeri yapılır.Yassı içli köfteAma hamuru böyle olmaz yaYapamadılar biri kepçe ile bastı. Biri kalıp ile
Evet kendi kültürümüzü en başta bilmemiz lazım. O yüzden yöresel yemek yarışmasını düşün derimAynen yaAslında yöreselde çok eksiklerHep dünya mutfağı
Tekniği bilmiyorlar nevoşBizim burada benzeri yapılır.Yassı içli köfteAma hamuru böyle olmaz ya
Çok istiyorum biliyorsun ama korkuyorumEvet kendi kültürümüzü en başta bilmemiz lazım. O yüzden yöresel yemek yarışmasını düşün derim
En başı onun çekmesi lazım
Oysa denemeleri gerekiyorduTekniği bilmiyorlar nevoş
Korkunun ecele faydası yok Relaks ol karantinadayken bunu bir araştır derimÇok istiyorum biliyorsun ama korkuyorum
Öyle tabi. Sonuçta yarışmaya katılıyorsun ve her sene belirli tarifleri yaptırıyorlarOysa denemeleri gerekiyordu
Kategori belli o daha sonra ancakKorkunun ecele faydası yok Relaks ol karantinadayken bunu bir araştır derim
Hamur açmak,içli köfte,sarma bunlar mutlaka bilinmeliÖyle tabi. Sonuçta yarışmaya katılıyorsun ve her sene belirli tarifleri yaptırıyorlar
Et mi olacak kesin mi yada köfte mi hiç hazırlıklı değilimKategori belli o daha sonra ancak
Bakalım kısmetEt mi olacak kesin mi yada köfte mi hiç hazırlıklı değilim
Aynen öyle. Balık açmayı bilmek lazım, hamuru oklavayı tanımak lazım. Teknik bilgi lazımHamur açmak,içli köfte,sarma bunlar mutlaka bilinmeli
Benim balık ve deniz ürünleri ile aram yokAynen öyle. Balık açmayı bilmek lazım, hamuru oklavayı tanımak lazım. Teknik bilgi lazım
Ben severimBenim balık ve deniz ürünleri ile aram yok
Yok seviyorum.Ama yengeç,ıstakoz,ahtapot ile ilgili bilgim yokBen severim
Onları bende tüketmem karides kalamar hariçYok seviyorum.Ama yengeç,ıstakoz,ahtapot ile ilgili bilgim yok
İşte hiç bilmemBunları yapıyorlarBir tek o zor geliyorOnları bende tüketmem karides kalamar hariç
Evet özelliklede temizlemesiİşte hiç bilmemBunları yapıyorlarBir tek o zor geliyor
Bilmeyince daha zor,Evet özelliklede temizlemesi