- 8 Haziran 2013
- 57.023
- 151.461
- 898
Fatma elenmedi. Yanlış hatırlıyorsunuzBen fatma da elenmişti diye hatırlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatma elenmedi. Yanlış hatırlıyorsunuzBen fatma da elenmişti diye hatırlıyorum
Yok o elenmedi.Deniz ürünleri pilaki ile seçilmişti.Ben fatma da elenmişti diye hatırlıyorum
Ya bu 18yaşımdaki kıza benim senin yaşında kızım var demişti, çökertme kebabı yapmışlardı, o 18 yaşındaki kız kazınmıştı, fatma elenmişti. Bu kadar detaylı hatırlarken yanlış öı hatırlıyorum?Yok o elenmedi.Deniz ürünleri pilaki ile seçilmişti.
Ya bu 18yaşımdaki kıza benim senin yaşında kızım var demişti, çökertme kebabı yapmışlardı, o 18 yaşındaki kız kazınmıştı, fatma elenmişti. Bu kadar detaylı hatırlarken yanlış öı hatırlıyorum?
Fatma o değil ,o bayan başkaydıYa bu 18yaşımdaki kıza benim senin yaşında kızım var demişti, çökertme kebabı yapmışlardı, o 18 yaşındaki kız kazınmıştı, fatma elenmişti. Bu kadar detaylı hatırlarken yanlış öı hatırlıyorum?
Dünya mutfağı yada deniz mahsülü olarak yapılırYarışma - GELENEKSEL ISPANYOL YEMEĞİ: PAELLA - Coca Cola Sponsorluğunda :)
PAELLA İspanya'nın en tipik yemeklerinden biri olan PAELLA, kökeni itibariyle İspanya'nın Valensiya şehrine özgü bir yemek olmakla birlikte günümüzde tüm ülkeye yayılmıştır.Her bölgede o bölgeye özgü malzemelere ağırlık vererek hazırlanmaktadır. PAELLA (Paelya ) aslında iki kulplu yayvan...www.kadinlarkulubu.comDeniz Ürünleri - Deniz Ürünlü Paella-Komili Zeytinyağı Sponsorluğunda
PAELLA Meshur Ispanyol yemegi Ozellikle Valencia Paellasi cok meshurdur Paella pirinc ve deniz urunleri ile yapilir Ispanyanin hebir bolgesinde o bolgeye ozgu urunlerle hazirliyorlar kimileri tavuk tavsan eti sebze koyarken kimileri balik ve deniz urunleri ile pisiriyor zengin cok guzel bir...www.kadinlarkulubu.com
Bu yemek bizim yarışmalarda 2 defa yapılmıştı
Aynen çok eski tarifler olmalarına rağmen çok iyilerdiDünya mutfağı yada deniz mahsülü olarak yapılır
Yapanlar çok güzel yapmış
Evet sunumları çok hoşAynen çok eski tarifler olmalarına rağmen çok iyilerdi
Sergen çok komik ya dimi. Çok doğal tepkileri var çocuğunSergen olsun lütfen
Aynen ya Çokta kabiliyetliSergen çok komik ya dimi. Çok doğal tepkileri var çocuğun
Üst seviyelere çıkar umarımAynen ya Çokta kabiliyetli
SergenÜst seviyelere çıkar umarım
Ama kabiliyetli bence hepsi varJüri el becerisine bakıyor. Bizler de dil becerisine de bakıyoruz. Sergen diliyle, hareketleriyle
beğenimizi kazandı.
Aynen, ek olarak dedim zaten.Ama kabiliyetli bence hepsi var
Çıktı mı çıktı mı akşam sonunu izlememiştimSergen
Evet çıktıÇıktı mı çıktı mı akşam sonunu izlememiştim