- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.340
- 598
Bi adanalı olarak annem bunları görse neler derdi acaba, un yoktu diyip duruyor hepsi, zaten un koymayız ki bizYeni açtım izliyorum.Onlar içli köfte mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi adanalı olarak annem bunları görse neler derdi acaba, un yoktu diyip duruyor hepsi, zaten un koymayız ki bizYeni açtım izliyorum.Onlar içli köfte mi
Ben böylesini görmedim.Peki neden yassı yaptılarBi adanalı olarak annem bunları görse neler derdi acaba, un yoktu diyip duruyor hepsi, zaten un koymayız ki biz
Yapamadılar, kımısı kapatamadı, acık kaldı onları da alta aldılar gorunmesın diye, ay etin içine pirinc koyan da varBen böylesini görmedim.Peki neden yassı yaptılar
Ayyy yazık yaTam benlik kategoriymişYapamadılar, kımısı kapatamadı, acık kaldı onları da alta aldılar gorunmesın diye, ay etin içine pirinc koyan da var
Keşke katılsaydınız siz de, bir sürü alaylı varAyyy yazık yaTam benlik kategoriymiş
Ben et ve deniz ürünlerinde eksiğimYöresel et yemeklerini yaparım.Ama çok farklı teknik ve yemekler yapıyorlar.Bu beni aşarKeşke katılsaydınız siz de, bir sürü alaylı var
Öğrenmenin yaşı yok ilk gruptaki Fatma, ikinci gruptaki azize de öyle, ama kadroya girdiler, bu gruptaki hostes de cok bilmiş bilmiş konusuyordu, en cok onu merak edıyorum napıcak dıyeBen et ve deniz ürünlerinde eksiğimYöresel et yemeklerini yaparım.Ama çok farklı teknik ve yemekler yapıyorlar.Bu beni aşar
Aynen onlar var.Birde yaşı çok küçük olanlar var.Öğrenmenin yaşı yok ilk gruptaki Fatma, ikinci gruptaki azize de öyle, ama kadroya girdiler, bu gruptaki hostes de cok bilmiş bilmiş konusuyordu, en cok onu merak edıyorum napıcak dıye
Reçete veriyorlar, gerisini kendılerı yorumluyor..cunku gecen ortadogu yemegı cıktı, herkes bılmez Somer şef bılmıyoruz diye korkmayın recete verıyoruz dedıAynen onlar var.Birde yaşı çok küçük olanlar var.
Onları görünce yapılır diyorum.Ama bazı yemekler korkutuyor.
O iyi aslındaO zaman sıkıntı yokReçete veriyorlar, gerisini kendılerı yorumluyor..cunku gecen ortadogu yemegı cıktı, herkes bılmez Somer şef bılmıyoruz diye korkmayın recete verıyoruz dedı
O zaman gelecek yıl sizi görelimO iyi aslındaO zaman sıkıntı yok
Nasip canımO zaman gelecek yıl sizi görelim
DeğilYeni açtım izliyorum.Onlar içli köfte mi
Ne peki
KitelNe peki
Onada benzemiyor
Ya onuda yapamamışlarKitel raha
Mardin yöresi Eki Görüntüle 2901688
Emre güzel yaptı bence. Pek içli köfte hamurundan anlamıyorlar. Kısır gibi olmuş çoğuOnada benzemiyor
Aynen yaAslında yöreselde çok eksiklerHep dünya mutfağıEmre güzel yaptı bence. Pek içli köfte hamurundan anlamıyorlar. Kısır gibi olmuş çoğu