Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Burcu da azizeye iyi sallıyor, daha ilk hafta sen ev hanımısın ne anlarsın bundan dedıgın gunleri ne çabuk unuttun.. Sımdı basarılarınla gözlerim doluyor dıyo.,

dün merte de yalakalık yaptı, elleriyle mantı yedirmeler falan.
samimiyetsiz ve aşırı yalancı

hemen ben adanalıyım şöyleyim böyleyim demiştir.
çok konuşuyor ama dilarayı seviyorum ben, yalan dolan görmedim onda. fikirlerini de tutarlı dile getiriyor. bir öyle bçr böyle değil

Burcu da azizeye iyi sallıyor, daha ilk hafta sen ev hanımısın ne anlarsın bundan dedıgın gunleri ne çabuk unuttun.. Sımdı basarılarınla gözlerim doluyor dıyo.,

aman sallasıın?
azize de arkada konuşmuşlar başarısız tabağa oy vereceğiz demişler
so what? herhalde başarısız tabağa oy verecekler. Öyle bir anlatıyor ki arkada onu çekiştirmişler kumpas kurmuşlar gibi...
laf ola beri gele yaaa

Kesinlikle, en iyi arkadsım dıyor, ona da gecen hafta demıstı hıcbır yemegı bilmiyor diye..

ya görüntüsü ekrana geldi, şefler söyledi gene de inkar etti.
mertte yemedi dünkü tavrını ama çocuk böyle ucuz kavgaları svmiyor, ben işimi yaparım diyor. o yüzden polemik içine girmiyor.

o kadının zaten mantıyı yapamaması direkt yazılma nedeni. tahsin de haklıydı açıklamasında o konuda.

Bu Azize,Emre'nin yerinde olsa intihar eder herhalde.Ona yapmadıkları kalmadı ,kazandı yine adı yazıldı.Kaybetti yine yazdılar.Ah Azize vah Azize niye böylesin.

adamın kazanan tabağını yazdılar be
ekşide şey yazmış biri dilaranın karşı takımda olmasına rağmen emreyi yazmamasına şaşırdım

Evet ben bu kadar değilim bu başka bir tür ama burcunu çok merak ettim bak

saçları çok gür kesin aslanlık bir yerlerde baskın
koç burcu da olabilir çok iddialı
ama sinsiliği akrepliği de düşündürdü
yüzü estetikliymiş özellikle sert bir ifade verdirmiş kendine, o nedenle yükseleni için çok yorum yapamıyorum
saçları da ek değilse tabi ahahaha

ben aslan diyorum

Saçları yanda topuz yapınca chunliye benziyor
Sayfaya giremedim konuyla alakası yok ama ''şifrenizin 3.996 hesapta şifrenizin güvenliğinin ihlal edildiği biliniyor ''şifremi değiştirdim sizde de böyle oldu mu?
Hiç gelmedi başıma böyle bir şey geleni de duymadım ama ilginç gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…