- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Programın başında hamilelerin izlemesi sakıncalıdır diye uyarı olacak aslında
Kadınlar kulübünde her ay yemek yarışması için oylama var. Bildirim olunca da kızıyor musun yoksaDün izlemedim bugün de izlemem çok sövüp günaha giriyorum sonra sabah YouTube den baktım önemli şeylere
Kadınlar kulübünde her ay yemek yarışması için oylama var. Bildirim olunca da kızıyor musun yoksa
Haftasonu yapıcam inşallah yapacak kımse yok maalesef, aksam esıme dedım bak adamlar sarma sarıyor diye.. Bızımkı yumurtayı dokmeden kırsa yarabbi şükür diyorumKolay gelsin. Resim de isteriz.
İsabel hamile. Hamile kişi kendi yaptığından çok başkasının yaptığı yemeği daha iştahlı yiyor. Kazen marifetli, künefe yapmasından gördük O yapar bence
Yakınında sana yapacak biri yok mu? Hiç olmadı konserve hazır olanlar var, ondan alsan
Haftasonu yapıcam inşallah yapacak kımse yok maalesef, aksam esıme dedım bak adamlar sarma sarıyor diye.. Bızımkı yumurtayı dokmeden kırsa yarabbi şükür diyorum
Ateşin milhana bizi niye secmiyolar yea demesi
Bir düşün Ateş sence neden
Bizimkinin de eli yavaş bir tencere sarmayı bir haftada yapar herhal
Afiyet olsunYaptim profiterolumu masterchefin ozetini izlerken cayimi da demledim oh dedim smdi bende yiyecegim
Ilk kez denememe ragmen cok guzel gayet basarili olmus valla. Tek skntj biraz kocaman oldu toplarim okdr kabaracagni dusunmemistim
TesekkurlerAfiyet olsun
Keşke pelin kazansaydıSonuca şaşırdım
AynenKeşke pelin kazansaydı