Hiiiiiççççç yokDeil mi hiç böyle yanar dönerli huylarımız yoktur
Deil mi hiç böyle yanar dönerli huylarımız yoktur
Onda da bir aşırı güven varay erene bir tek ben uyuz oluyorum sanırım
Aynenikizler bu kadar hırslı agresif olmaz, sanmıyorum.
Onda da bir aşırı güven var
Saçları yanda topuz yapınca chunliye benziyor
Hiç gelmedi başıma böyle bir şey geleni de duymadım ama ilginç gerçekten
ben aslan diyorum
ikizler bu kadar hırslı agresif olmaz, sanmıyorum.
ikizler bu kadar hırslı agresif olmaz, sanmıyorum.
Azize kazanan tarafta olmak istiyor, bılıyor hasan eren varsa kolay kolay kaybetmiyor o takım.. Deli gibi korkuyor postadan..kaldırdılar çünkü bi taraflarını
bir de burcu yüzde yüz haklı eren için dediklerinde
ama çok kaale aldıyor, kim ki eren?
doldurup doldurup aradan çekilsin, diyeceğini dedin zaten.
sergen bile bu konuda daha dürüst.
en azından dan dan söylüyor her şeyi.
sinsi çok fena...
azize de onları seviyor ama zaten ortalık karışsın diye almadılar azizeyi ama farkında değil.
ikizler sallamaz
dedikodusunu yapar, bilgileri toplar, gider anlatır geçer
hava grubu böyle takık olmaz çok
Azize kazanan tarafta olmak istiyor, bılıyor hasan eren varsa kolay kolay kaybetmiyor o takım.. Deli gibi korkuyor postadan..
Ereni de biraz sefler pohpohluyor..Milhan şükrü hep mavi takımdaydı, kırmızıya gecer gecmez potaya düştüler, şükrüye baybay dedık..
Ben de seviyorum pelini sessiz sakin duruyor ama onu kolay yerler.. Burcu da çenesi boyle olmasa belkı sevebilirdim.. Son3 e Hıc kalmadı hatta potadan hep 1.çıkıyorşükrünün bu kadar kolay eleneceğini hiç düşünmezdim.
pelinin karakterini sevdim ama; kadınlarda sevdiğim pelin, burcuyu da yetenekli buluyorum allah için.
hiç son 3e kaldı mı burcu?
hiç takan ikizler görmedim
akrepte ben ben ben egosu yoktur, sessizden halleder işini, ortaya atılmaz.
burcu sinsi olamayacak kadar çok konuşuyoro nedenle yine de aslan diyorum burcu için ya da koç
konuyu burç yorumuna döndürdük yaa
Ben de bi bakındım yok, o arada tesadüfen evli olduğuunu öğrendimBulamadım şu kızın burcunu ya yazmıyor hiç bir yerde
Tevekkül Çinli ye benziyorMasterChef Burcu Önal, 'bu yola baş koyduğunu' belirten 2021 MasterChef yarışmacıları arasında yer almaktadır. İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dünyaya gelen Burcu Önal, 1986 doğumludur. 35 yaşındaki Burcu Önal, küçük yaşlardan itibaren Filipinli bir ailede, sonraki yıllarda ise Çinli bir ailede büyüdü. Burcu Önal aslen Diyarbakırlıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?