• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Onda da bir aşırı güven var

kaldırdılar çünkü bi taraflarını
bir de burcu yüzde yüz haklı eren için dediklerinde
ama çok kaale aldıyor, kim ki eren?
doldurup doldurup aradan çekilsin, diyeceğini dedin zaten.
sergen bile bu konuda daha dürüst.
en azından dan dan söylüyor her şeyi.
sinsi çok fena...
azize de onları seviyor ama zaten ortalık karışsın diye almadılar azizeyi ama farkında değil.

kaldırdılar çünkü bi taraflarını
bir de burcu yüzde yüz haklı eren için dediklerinde
ama çok kaale aldıyor, kim ki eren?
doldurup doldurup aradan çekilsin, diyeceğini dedin zaten.
sergen bile bu konuda daha dürüst.
en azından dan dan söylüyor her şeyi.
sinsi çok fena...
azize de onları seviyor ama zaten ortalık karışsın diye almadılar azizeyi ama farkında değil.
Azize kazanan tarafta olmak istiyor, bılıyor hasan eren varsa kolay kolay kaybetmiyor o takım.. Deli gibi korkuyor postadan..
Ereni de biraz sefler pohpohluyor..Milhan şükrü hep mavi takımdaydı, kırmızıya gecer gecmez potaya düştüler, şükrüye baybay dedık..

ikizler sallamaz
dedikodusunu yapar, bilgileri toplar, gider anlatır geçer
hava grubu böyle takık olmaz çok

hiç takan ikizler görmedim
akrepte ben ben ben egosu yoktur, sessizden halleder işini, ortaya atılmaz.
burcu sinsi olamayacak kadar çok konuşuyor :D o nedenle yine de aslan diyorum burcu için ya da koç
konuyu burç yorumuna döndürdük yaa :D

Azize kazanan tarafta olmak istiyor, bılıyor hasan eren varsa kolay kolay kaybetmiyor o takım.. Deli gibi korkuyor postadan..
Ereni de biraz sefler pohpohluyor..Milhan şükrü hep mavi takımdaydı, kırmızıya gecer gecmez potaya düştüler, şükrüye baybay dedık..

şükrünün bu kadar kolay eleneceğini hiç düşünmezdim.
pelinin karakterini sevdim ama; kadınlarda sevdiğim pelin, burcuyu da yetenekli buluyorum allah için.
hiç son 3e kaldı mı burcu?

şükrünün bu kadar kolay eleneceğini hiç düşünmezdim.
pelinin karakterini sevdim ama; kadınlarda sevdiğim pelin, burcuyu da yetenekli buluyorum allah için.
hiç son 3e kaldı mı burcu?
Ben de seviyorum pelini sessiz sakin duruyor ama onu kolay yerler.. Burcu da çenesi boyle olmasa belkı sevebilirdim.. Son3 e Hıc kalmadı hatta potadan hep 1.çıkıyor

hiç takan ikizler görmedim
akrepte ben ben ben egosu yoktur, sessizden halleder işini, ortaya atılmaz.
burcu sinsi olamayacak kadar çok konuşuyor :KK70: o nedenle yine de aslan diyorum burcu için ya da koç
konuyu burç yorumuna döndürdük yaa :KK70:

ahahahah
koç biraz zor gibi çünkü hem sabit fikirli hem de öyle insanları peşinden sürükleyemiyor pek
aslanlık sabit fikirden dolayı daha muhtemel

MasterChef Burcu Önal, 'bu yola baş koyduğunu' belirten 2021 MasterChef yarışmacıları arasında yer almaktadır. İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dünyaya gelen Burcu Önal, 1986 doğumludur. 35 yaşındaki Burcu Önal, küçük yaşlardan itibaren Filipinli bir ailede, sonraki yıllarda ise Çinli bir ailede büyüdü. Burcu Önal aslen Diyarbakırlıdır.

MasterChef Burcu Önal, 'bu yola baş koyduğunu' belirten 2021 MasterChef yarışmacıları arasında yer almaktadır. İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dünyaya gelen Burcu Önal, 1986 doğumludur. 35 yaşındaki Burcu Önal, küçük yaşlardan itibaren Filipinli bir ailede, sonraki yıllarda ise Çinli bir ailede büyüdü. Burcu Önal aslen Diyarbakırlıdır.
Tevekkül Çinli ye benziyor 🤣🤣🤣

Back