Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Hayatın çoğu alanında var bu durum. Mesela veli toplantılarında daha ön plana çıkmaya çalışan veliler var.
Ne alaka bu örneği verdiysem, bazen başımıza geliyor, içimi dökeyim dedim
Ama hakikaten oyle
Veli sifatiyla ilk kez 2 hafta once toplantiya katildim orda hemen kendilerini belli etti 2 kisi

Son tabağının sunumunu bir yapsaydı hepsinin sustururdu lezzetini çok beğendiler sunum yapamadı bende üzüldüm
Yok ya yaptigi da oldu ordakiler pek oyle susacak tip degiller . O basarisiyla cok guzel cevap vermeye devam edecek ordakilere . Dun aksam dokunulmazligi almasni cok istedim iyikide aldi

azize de biraz ukala. birden yükselince biraz havaya girdi. bir de sürekli adanalıyık tavrı itici gelmeye başladı. muhtemelen pelin genç diye kendine denk görmedi.
Evet cok itici davrandi gercekten dun aksam kiza . Ki aralarina yeni gelmis ve kendi yasca buyuk daha olgunca davranmasni beklerdim .

Hayatın çoğu alanında var bu durum. Mesela veli toplantılarında daha ön plana çıkmaya çalışan veliler var.
Ne alaka bu örneği verdiysem, bazen başımıza geliyor, içimi dökeyim dedim

Ya off bizimkilerden biri dediki ben işimi bıraktım çocuğum okula başlıyo diye daha ne kadar ön plana çıksın bu kadın zirveye oynadı ve sınıf annesi oldu

Ya off bizimkilerden biri dediki ben işimi bıraktım çocuğum okula başlıyo diye daha ne kadar ön plana çıksın bu kadın zirveye oynadı ve sınıf annesi oldu
Geçen sene toplantıda veliler sınıf annesi için baskı yaptılar, öğretmene ilettiler. Bu sene toplantıdan önce sakın ismimi vermeyin yapamam dedimi Toplantıda kim sınıf annesine aday diye öğretmen sordu, hep bir ağızdan adımı verdiler deynepnaz en uygun kişi diye . Hiç bana göre değil sınıf anneliği, velilere uğraşmak çok sıkıcı

hoca burcuya taktı gibi oldum
ama taktım ya
çok sinir

ben burcuya ilk hafta gıcık olmuştum aslında
hamza burcu hasan a tahsine yaptıklarından dolayı
hasan kendini sıyırdı ama ona da eren team e jet hızıyla geçmesinden ayar oldum
burcuya tam sempati besliyordum ki adam gibi elini kaldırmadın muhabbetini ultra uzatmasından sonra çizdim onu da
yine de yemeklerini stilini beğeniyorum ama acilen susması gerekiyor. adam sana yardım edip elini kaldırıp yemek güzel olsaydı bu sefer ben yaptım o da sahiplendi diyecekti.
hele o ateş var ya o ne çirkef çıktı
emrenin yemeği geçti yine de ona oy attı pislik.

İlk başta sessiz sakin efendi bi çocuktu ama sonra...

ya bence başarısız şu şekilde
mesela genelde bir yarışmada insanlar yemeklerini biliyorlar
ya burası kötü oldu evet diyorlar mesela
bu ateş yemeğinin kötü olup olmadığını da anlamıyor
mükemmel yaptım diyor yine en son seçiliyor ya da yarışmayı kaybediyor falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…