Ama hakikaten oyleHayatın çoğu alanında var bu durum. Mesela veli toplantılarında daha ön plana çıkmaya çalışan veliler var.
Ne alaka bu örneği verdiysem, bazen başımıza geliyor, içimi dökeyim dedim
Yok ya yaptigi da oldu ordakiler pek oyle susacak tip degiller . O basarisiyla cok guzel cevap vermeye devam edecek ordakilere . Dun aksam dokunulmazligi almasni cok istedim iyikide aldiSon tabağının sunumunu bir yapsaydı hepsinin sustururdu lezzetini çok beğendiler sunum yapamadı bende üzüldüm
Evet cok itici davrandi gercekten dun aksam kiza . Ki aralarina yeni gelmis ve kendi yasca buyuk daha olgunca davranmasni beklerdim .azize de biraz ukala. birden yükselince biraz havaya girdi. bir de sürekli adanalıyık tavrı itici gelmeye başladı. muhtemelen pelin genç diye kendine denk görmedi.
Evet cok itici davrandi gercekten dun aksam kiza . Ki aralarina yeni gelmis ve kendi yasca buyuk daha olgunca davranmasni beklerdim .
Hayatın çoğu alanında var bu durum. Mesela veli toplantılarında daha ön plana çıkmaya çalışan veliler var.
Ne alaka bu örneği verdiysem, bazen başımıza geliyor, içimi dökeyim dedim
Adam bir atasözü söyledi atasözünün oruzunu kestilerYok ya yaptigi da oldu ordakiler pek oyle susacak tip degiller . O basarisiyla cok guzel cevap vermeye devam edecek ordakilere . Dun aksam dokunulmazligi almasni cok istedim iyikide aldi
Geçen sene toplantıda veliler sınıf annesi için baskı yaptılar, öğretmene ilettiler. Bu sene toplantıdan önce sakın ismimi vermeyin yapamam dedimi Toplantıda kim sınıf annesine aday diye öğretmen sordu, hep bir ağızdan adımı verdiler deynepnaz en uygun kişi diyeYa offbizimkilerden biri dediki ben işimi bıraktım çocuğum okula başlıyo diye daha ne kadar ön plana çıksın bu kadın zirveye oynadı ve sınıf annesi oldu
nasıl davrandı göremedim
mavi takımın bu kadar farkla 1. olmasına da kıl oldum
niye ki
ne bileyim hep ezilenden yana olma psikolojisi galiba
Ama Burcu yenilmiyorezilen değil onlar burculananlar :)
how i met your mother da lawyered vardı ya, bunlar da öyle burculanan yeniliyor
Tunahan'ı arattırdı resmenevet yaa
tunahan ona göre çoook daha olgundur
Ama Burcu yenilmiyor
Tunahan'ı arattırdı resmen
ezilen değil onlar burculananlar :)
how i met your mother da lawyered vardı ya, bunlar da öyle burculanan yeniliyor
ay hakkatten yaa
doğru diyorsun geçen hafta mavideydi yine yenildi
hoca burcuya taktı gibi oldum
ama taktım ya
çok sinir
İlk başta sessiz sakin efendi bi çocuktu ama sonra...of aynen
resmen 2 yaşında çocuk gibi ateş
İlk başta sessiz sakin efendi bi çocuktu ama sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?