• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Icli kofteyi azizeyle birliktr yaptilar o esnada azizenin ona tavirlarini hic begenmedim

azize de biraz ukala. birden yükselince biraz havaya girdi. bir de sürekli adanalıyık tavrı itici gelmeye başladı. muhtemelen pelin genç diye kendine denk görmedi.

Bonus Bonus masterchef i izliyor musun, adayın kim? :KK53:

Ben adapte olamadım ona deynebim açıp izlemek için bekliyorum dayanamayıp çeviriyorum 🤦🏻‍♀️
Genel olarak tv de ki çoğu şeye aynı muameleyi gösteriyorum.
Kurgu olduğu düşüncesini bıraksam belki ama yok bırakamıyorum

Ben adapte olamadım ona deynebim açıp izlemek için bekliyorum dayanamayıp çeviriyorum 🤦🏻‍♀️
Genel olarak tv de ki çoğu şeye aynı muameleyi gösteriyorum.
Kurgu olduğu düşüncesini bıraksam belki ama yok bırakamıyorum
Ben de dizilerden keyif alamıyorum bazen o yüzden 🤣
Kurgu bile olsa dizi izlemekten eğlenceli geliyor. Kurguya da iyi oynuyorlar aferin Onlara benden 🤣

Ben de dizilerden keyif alamıyorum bazen o yüzden 🤣
Kurgu bile olsa dizi izlemekten eğlenceli geliyor. Kurguya da iyi oynuyorlar aferin Onlara benden 🤣

1-2 dizi işte. Hele sezonluk diziler beni kesmen lazım izletmek için.

Ön yargı belki bilmem yemekle ilgili her şeyi çok severim aslında

1-2 dizi işte. Hele sezonluk diziler beni kesmen lazım izletmek için.

Ön yargı belki bilmem yemekle ilgili her şeyi çok severim aslında

Ben de kurgu olduğunu düşünüyordum ama artık düşünmüyorum
baksanıza burada bile yüzünü görmediğimiz insanlara sinirlenip ban yiyoruz
orası bir yarışma günlerdir yarışıyorlar, çok rahat kavga çıkar yani.

Ben de kurgu olduğunu düşünüyordum ama artık düşünmüyorum
baksanıza burada bile yüzünü görmediğimiz insanlara sinirlenip ban yiyoruz
orası bir yarışma günlerdir yarışıyorlar, çok rahat kavga çıkar yani.

acunmedyada çalışan bir arkadaşıma bunlar şef değil amatör oyuncu dimi demiştim, yok hepsi cidden eğitimli, aşçı demişti.
ama bence seçimlerini yaparken bir tık az iyi yapan ama çıkıntı olacak tipleri kayırıyorlardır

Ban mı yediniz yok artık neden 😵

yok ben ban yemedim ama bir sürü insan ban yiyor ya konularda ondan bahsettim
halbuki yüzlerini bile görmedikleri kişiler, belki tanısalar birbirlerini çok sevecekler...
ama yarışmada hele günlerce bir arada olduğun insanların bir kısmına illaki kıl kaparsın normal bence.

acunmedyada çalışan bir arkadaşıma bunlar şef değil amatör oyuncu dimi demiştim, yok hepsi cidden eğitimli, aşçı demişti.
ama bence seçimlerini yaparken bir tık az iyi yapan ama çıkıntı olacak tipleri kayırıyorlardır
Yarışmacıları araştırınca zaten geçmişleri yazıyor. Daha konuşkan, ağzı laf yapan kişiler yarışmazsa zaten izlenmez ki, sadece yemek tarifi mi izleyeceğiz akşam akşam 🤣🤣

Ya astro ciddi aşçıdır ama kurguya göre hareket ediyolardır orda diğer türlü mümkün değil tv de barınmaları

Yarışmacıları araştırınca zaten geçmişleri yazıyor. Daha konuşkan, ağzı laf yapan kişiler yarışmazsa zaten izlenmez ki, sadece yemek tarifi mi izleyeceğiz akşam akşam 🤣🤣

bi ara sanırım ajansa kayıtlı birkaç kişi vardı yarışmadı, sonra bu söylentiler çıktı :)

zaten farkediliyor başlarda daha mülayim olanlar bile resmen ekrana oynuyor
sadece kimisi en baştan beri öyle
Hayatın çoğu alanında var bu durum. Mesela veli toplantılarında daha ön plana çıkmaya çalışan veliler var.
Ne alaka bu örneği verdiysem, bazen başımıza geliyor, içimi dökeyim dedim🤣🤣🤣

Hayatın çoğu alanında var bu durum. Mesela veli toplantılarında daha ön plana çıkmaya çalışan veliler var.

yarışma sonuçta hepsi yıldızı parlasın istiyor. ama anında takipçi sayıları artıyor zaten. instada patlamaları yeterli.

İçinde kalmış😁🤣

Back