• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

ben burcuya ilk hafta gıcık olmuştum aslında
hamza burcu hasan a tahsine yaptıklarından dolayı
hasan kendini sıyırdı ama ona da eren team e jet hızıyla geçmesinden ayar oldum
burcuya tam sempati besliyordum ki adam gibi elini kaldırmadın muhabbetini ultra uzatmasından sonra çizdim onu da
yine de yemeklerini stilini beğeniyorum ama acilen susması gerekiyor. adam sana yardım edip elini kaldırıp yemek güzel olsaydı bu sefer ben yaptım o da sahiplendi diyecekti.
hele o ateş var ya o ne çirkef çıktı
emrenin yemeği geçti yine de ona oy attı pislik.

evet ben de ilk haftadan gıcıktım, yemekleri güzel olsa da samimiyetsizliği çok belli. hiç ısınmadım. çok bencil. evet bu bir yarışma ama başlarda iyi takım olmak zorundasın.
bir de başka insanları sabote ediyor. bu çok kötü.
resmen iyilik yapar gibi görünüp kötülük yapıyor.
ateşin burcunun etkisinde kaldığını düşünüyorum çünkü burcu onu hep bana çok yardımcısın diye pohpohluyor.
ama bence de ateş çok çirkef. dün safanur'a da saçma sapan konuştu. ki kızın tatlısı puan alabilen yemekti.

evet ben de ilk haftadan gıcıktım, yemekleri güzel olsa da samimiyetsizliği çok belli. hiç ısınmadım. çok bencil. evet bu bir yarışma ama başlarda iyi takım olmak zorundasın.
bir de başka insanları sabote ediyor. bu çok kötü.
resmen iyilik yapar gibi görünüp kötülük yapıyor.
ateşin burcunun etkisinde kaldığını düşünüyorum çünkü burcu onu hep bana çok yardımcısın diye pohpohluyor.
ama bence de ateş çok çirkef. dün safanur'a da saçma sapan konuştu. ki kızın tatlısı puan alabilen yemekti.

ay ne dedi dün
ben dediğim gibi çok sinirlendim yarım yamalak izledim :D

ay ne dedi dün
ben dediğim gibi çok sinirlendim yarım yamalak izledim :KK70:

ya safanur geçen gün mustafa'ya babamın oğlu değilsin yazıyorum seni demiş, o sırada ateşe baktığı için ateş üstüne alınmış, sende benim babamın oğlu değilsin diye adını yazdı ateş.
safanur da ne alaka bu bir deyim ben zaten mustafaya söyledim dedi.
ateş mala bağladı tabi.
kimbilir ne demek sandıysa o lafı

nasıl davrandı göremedim
mavi takımın bu kadar farkla 1. olmasına da kıl oldum
Pelin baharat katacak oluyor yok yok sevmiyorlar diyor ki sefler degil izleyiciler degerlendireceklerdi . Tuz katti pelin cok oldu neyse diyor . Aklimda kalanlar bunlar genel olarak dun aksam azizede burcudaki ben bilirim tavri vardi biraz yani

Geçen sene toplantıda veliler sınıf annesi için baskı yaptılar, öğretmene ilettiler. Bu sene toplantıdan önce sakın ismimi vermeyin yapamam dedimi Toplantıda kim sınıf annesine aday diye öğretmen sordu, hep bir ağızdan adımı verdiler deynepnaz en uygun kişi diye :skandal:. Hiç bana göre değil sınıf anneliği, velilere uğraşmak çok sıkıcı :deli:
Bu ayni ben 😊

Ya off :KK70: bizimkilerden biri dediki ben işimi bıraktım çocuğum okula başlıyo diye daha ne kadar ön plana çıksın bu kadın zirveye oynadı ve sınıf annesi oldu
Bizim toplantida da ogretmen henuz kjmseyi tanimiyorum biraz zaman gecsin sinif annesi sececegm der demez kadinin biri atladi isterseniz ben olabilirim buyuk cocugumda da ben bilmem kac yillik sinif anneligi yaptim dedi 🤣🤣🤣
Ogretmen neyse bakacagiz diyerek kestirip atti. Ne kadar anlam yukluyorlar bu sjnif anneligine yahu

Pelin baharat katacak oluyor yok yok sevmiyorlar diyor ki sefler degil izleyiciler degerlendireceklerdi . Tuz katti pelin cok oldu neyse diyor . Aklimda kalanlar bunlar genel olarak dun aksam azizede burcudaki ben bilirim tavri vardi biraz yani

vaaayyy
zaten dün oylamadaki bakışlarına da kıl oldum :P

Back