- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
Icli kofteyi azizeyle birliktr yaptilar o esnada azizenin ona tavirlarini hic begenmedim
Ben de dizilerden keyif alamıyorum bazen o yüzdenBen adapte olamadım ona deynebim açıp izlemek için bekliyorum dayanamayıp çeviriyorum
Genel olarak tv de ki çoğu şeye aynı muameleyi gösteriyorum.
Kurgu olduğu düşüncesini bıraksam belki ama yok bırakamıyorum
Ben de dizilerden keyif alamıyorum bazen o yüzden
Kurgu bile olsa dizi izlemekten eğlenceli geliyor. Kurguya da iyi oynuyorlar aferin Onlara benden
1-2 dizi işte. Hele sezonluk diziler beni kesmen lazım izletmek için.
Ön yargı belki bilmem yemekle ilgili her şeyi çok severim aslında
Ban mı yediniz yok artık nedenBen de kurgu olduğunu düşünüyordum ama artık düşünmüyorum
baksanıza burada bile yüzünü görmediğimiz insanlara sinirlenip ban yiyoruz
orası bir yarışma günlerdir yarışıyorlar, çok rahat kavga çıkar yani.
Ben de kurgu olduğunu düşünüyordum ama artık düşünmüyorum
baksanıza burada bile yüzünü görmediğimiz insanlara sinirlenip ban yiyoruz
orası bir yarışma günlerdir yarışıyorlar, çok rahat kavga çıkar yani.
Ban mı yediniz yok artık neden
Yarışmacıları araştırınca zaten geçmişleri yazıyor. Daha konuşkan, ağzı laf yapan kişiler yarışmazsa zaten izlenmez ki, sadece yemek tarifi mi izleyeceğiz akşam akşamacunmedyada çalışan bir arkadaşıma bunlar şef değil amatör oyuncu dimi demiştim, yok hepsi cidden eğitimli, aşçı demişti.
ama bence seçimlerini yaparken bir tık az iyi yapan ama çıkıntı olacak tipleri kayırıyorlardır
acunmedyada çalışan bir arkadaşıma bunlar şef değil amatör oyuncu dimi demiştim, yok hepsi cidden eğitimli, aşçı demişti.
ama bence seçimlerini yaparken bir tık az iyi yapan ama çıkıntı olacak tipleri kayırıyorlardır
Yarışmacıları araştırınca zaten geçmişleri yazıyor. Daha konuşkan, ağzı laf yapan kişiler yarışmazsa zaten izlenmez ki, sadece yemek tarifi mi izleyeceğiz akşam akşam
Ya astro ciddi aşçıdır ama kurguya göre hareket ediyolardır orda diğer türlü mümkün değil tv de barınmaları
Hayatın çoğu alanında var bu durum. Mesela veli toplantılarında daha ön plana çıkmaya çalışan veliler var.zaten farkediliyor başlarda daha mülayim olanlar bile resmen ekrana oynuyor
sadece kimisi en baştan beri öyle
Hayatın çoğu alanında var bu durum. Mesela veli toplantılarında daha ön plana çıkmaya çalışan veliler var.
Ne alaka bu örneği verdiysem, bazen başımıza geliyor, içimi dökeyim dedim
Yani sen kurguya uymayanlar mı eleniyor demek istedinYa astro ciddi aşçıdır ama kurguya göre hareket ediyolardır orda diğer türlü mümkün değil tv de barınmaları
Hayatın çoğu alanında var bu durum. Mesela veli toplantılarında daha ön plana çıkmaya çalışan veliler var.
İçinde kalmışHayatın çoğu alanında var bu durum. Mesela veli toplantılarında daha ön plana çıkmaya çalışan veliler var.
Kuzum Emre yle cok ugrasiyorlar ya kiyamamEmreamlaya damlaya göl olur
Hasan :Kime dedin onu, benim yemeğim çok sulu mu olmuş dedin sen
İnstgramda biri yazmış
Son tabağının sunumunu bir yapsaydı hepsinin sustururdu lezzetini çok beğendiler sunum yapamadı bende üzüldümKuzum Emre yle cok ugrasiyorlar ya kiyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?