• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

ya o kız bence takım oyunlarına hiç uygun değil. çünkü herşeyin doğrusunu kendisinin bildiğini sanıyor.
dikkat ettim her oyunda insanların elinden yaptıkları işi alıp kendisi yapıyor birşeyler. ve genelde de kaybediyor.
islimde koydukları fotolardan bile belliydi o patlıcanlar çiğdi.

Bir de demiyor mu bu benim en iyi bildiğim şey 🤦🤦🤦

bu arada izledim
araz burcuya; seni pota kendine getirmez acilen toparlanman lazım yoksa güvendiğin herkesi eve göndereceksin dedi
o yüzden yazmadı yani
çok kınadım arazı
bence potada karşısında burcuyu istemedi bireyselde iyi diye
burcu da ağladı mızmız
bence potaya girmemenin mutluluğundan ağladı
çok samimiyetsiz buluyorum onu
şükrüye helal olsun bir tek o ay verdi burcuya

burcunun çıkmamasına şaşırdım.
kadının olduğu hiçbir takım kazanamıyor, kaptan da olsa sadece seçilmiş de olsa.
bireysellerde iyi diye potaya sokmak istemiyorlar herhalde ama bu şekilde eleyecek hepsini.
her seferinde potada olmalı, illa ki gider bence.
Belki potaya girse de çıkıyor diye, ya da rakip olarak görmüyorlar artık o yüzden yazılmadı. 🤷‍♀️

ateşin safanura açıklaması ne saçmaydı ya
o çocuğun gerçekten zeka problemi var bence
kurduğu cümleler, yazma nedenleri çok anlamsız
Çok toy ve küçük bu yüzden talihsiz açıklamaları oluyor
Yetenek var olabilir ama hazır değil.
Bu haftada Yol göründü sanırım
Büyüde gel çoçuk :emir_bebek:

Çok toy ve küçük bu yüzden talihsiz açıklamaları oluyor
Yetenek var olabilir ama hazır değil.
Bu haftada Yol göründü sanırım
Büyüde gel çoçuk :emir_bebek:
Ooo Efser seni görmek ne güzel, Nickini gören cennetlik 😍
Ateş giüpytmeyecek Şükrü gidecek, bana güvenin👀

Belki potaya girse de çıkıyor diye, ya da rakip olarak görmüyorlar artık o yüzden yazılmadı. 🤷‍♀️
Bu seneki yarışmada yarışmacılar stratejiden çok senin hatan var seni yazıyoruz diye söylüyorlardı 😏
Buhafta hatası olan Burcu potaya gitmedi acık beyan Burcu'yu bireyselikteki başarısından dolayı karşılarna almadı 😊
O kız yetekli olabilir niyese sevemedim 😎bu kadar yaratıcı tabaklar yapıp grup yarışmalarında en basit bir yemeğe hiç yapılmaması gereken birşey yapması beni huylandırdı😈

Sergene çok güldüm o gün 🤣🤣🤣 oroza ne olmuş anlamadım dedi ya 🤣🤣🤣
Bir de instada hangi siteden takip ediyorsun bende bakayim iki stres atarım 🤣🤣🤣
Aynen Ona da güldüğüm, anlamaya çalışıyor, atasözü demiş bişey dememiş ki diyor. Takip ettiğim sayfa zırt pırt kapatılıyor, yeni sayfa açıyorlar. Ta pazartesi 3-0 mavi takım yenecek dedi sayfa, doğru çıktı. Ve de Şükrü gidecek diyorlar. Hikayede yazmış Acun bizi buldu kapatmamızı rica etti kapatıyoruz diye,başka isimle yine açmışlar.
Ha Hasan ha kel Hasan🤣🤣🤣
Not:Hasanın yarışmacı Hasanla alakası yok, atasözü🤣🤣🤣

Bu seneki yarışmada yarışmacılar stratejiden çok senin hatan var seni yazıyoruz diye söylüyorlardı 😏
Buhafta hatası olan Burcu potaya gitmedi acık beyan Burcu'yu bireyselikteki başarısından dolayı karşılarna almadı 😊
O kız yetekli olabilir niyese sevemedim 😎bu kadar yaratıcı tabaklar yapıp grup yarışmalarında en basit bir yemeğe hiç yapılmaması gereken birşey yapması beni huylandırdı😈

off aynen öyle düşünüyorum ben de. çok samimiyetsiz buluyorum.

ya ben o kızı cool buluyorum. yapmacık değil. ben şöyleyim böyleyim gibi tavırları olmadı şimdiye kadar. yapacağı işe odaklı.
sanırım mesleğinin getirisi, hostesler her türlü durum karşısında soğukkanlı kalmak zorunda ya.
bence erkekler pelini çok destekleyecekler, kadınlar gıcık olacak.
zira güzel de.
Kusura bakma msjn gozumden kacmis
Aynen cool bir durusu var hostes oldgnu bilmiyordum ben ondan olabilir evet .
Dun aksam bastan sona jzleyemedim ama hic konustgnu duymadim izledigim kisimlarda .

Kusura bakma msjn gozumden kacmis
Aynen cool bir durusu var hostes oldgnu bilmiyordum ben ondan olabilir evet .
Dun aksam bastan sona jzleyemedim ama hic konustgnu duymadim izledigim kisimlarda .

valla bence iyi de yarıştı. uyumluydu.
2. oyunu kaybetti ama orada yanlış yönlendirdi tahsin.

ben kırmızıyı tutuyordum hep yeniliyorlar sinir oldum izlemiyorum artık :D
emreyi seviyorum bence çok konuşmamalı
erene kılım çok çakal
burcu allahını seversen bi sus ama onun dışında yetenekli
sergen ilk başta çok seviyordum nasıl bu kadar sevmişim anlayamadım onu da sevmiyorum
ateş bir şey bilmiyor işin kötüsü bilmediğini bilmiyor.
pelini sevdim
araz ı da sevmiyorum

ben kırmızıyı tutuyordum hep yeniliyorlar sinir oldum izlemiyorum artık :KK70:
emreyi seviyorum bence çok konuşmamalı
erene kılım çok çakal
burcu allahını seversen bi sus ama onun dışında yetenekli
sergen ilk başta çok seviyordum nasıl bu kadar sevmişim anlayamadım onu da sevmiyorum
ateş bir şey bilmiyor işin kötüsü bilmediğini bilmiyor.
pelini sevdim
araz ı da sevmiyorum

eren çakal ama sevimli
şükrü ereni taklit ediyor gibi geliyor bana biraz
pelinin insan ilişkilerini ve ortamı iyi idare edeceğini düşünüyorum ki el lezzetini de kanıtladı.

Back