- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
Bende hiç tahmin etmiyordum Burcu gitti dedim
ateşin safanura açıklaması ne saçmaydı ya
o çocuğun gerçekten zeka problemi var bence
kurduğu cümleler, yazma nedenleri çok anlamsız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiç tahmin etmiyordum Burcu gitti dedim
ya o kız bence takım oyunlarına hiç uygun değil. çünkü herşeyin doğrusunu kendisinin bildiğini sanıyor.
dikkat ettim her oyunda insanların elinden yaptıkları işi alıp kendisi yapıyor birşeyler. ve genelde de kaybediyor.
islimde koydukları fotolardan bile belliydi o patlıcanlar çiğdi.
Bir de demiyor mu bu benim en iyi bildiğim şey
Belki potaya girse de çıkıyor diye, ya da rakip olarak görmüyorlar artık o yüzden yazılmadı.burcunun çıkmamasına şaşırdım.
kadının olduğu hiçbir takım kazanamıyor, kaptan da olsa sadece seçilmiş de olsa.
bireysellerde iyi diye potaya sokmak istemiyorlar herhalde ama bu şekilde eleyecek hepsini.
her seferinde potada olmalı, illa ki gider bence.
Çok toy ve küçük bu yüzden talihsiz açıklamaları oluyorateşin safanura açıklaması ne saçmaydı ya
o çocuğun gerçekten zeka problemi var bence
kurduğu cümleler, yazma nedenleri çok anlamsız
Belki potaya girse de çıkıyor diye, ya da rakip olarak görmüyorlar artık o yüzden yazılmadı.
Ooo Efser seni görmek ne güzel, Nickini gören cennetlikÇok toy ve küçük bu yüzden talihsiz açıklamaları oluyor
Yetenek var olabilir ama hazır değil.
Bu haftada Yol göründü sanırım
Büyüde gel çoçuk
Emreamlaya damlaya göl olur
Hasan :Kime dedin onu, benim yemeğim çok sulu mu olmuş dedin sen
İnstgramda biri yazmış
Bu seneki yarışmada yarışmacılar stratejiden çok senin hatan var seni yazıyoruz diye söylüyorlardıBelki potaya girse de çıkıyor diye, ya da rakip olarak görmüyorlar artık o yüzden yazılmadı.
Aynen Ona da güldüğüm, anlamaya çalışıyor, atasözü demiş bişey dememiş ki diyor. Takip ettiğim sayfa zırt pırt kapatılıyor, yeni sayfa açıyorlar. Ta pazartesi 3-0 mavi takım yenecek dedi sayfa, doğru çıktı. Ve de Şükrü gidecek diyorlar. Hikayede yazmış Acun bizi buldu kapatmamızı rica etti kapatıyoruz diye,başka isimle yine açmışlar.Sergene çok güldüm o gün oroza ne olmuş anlamadım dedi ya
Bir de instada hangi siteden takip ediyorsun bende bakayim iki stres atarım
Çok toy ve küçük bu yüzden talihsiz açıklamaları oluyor
Yetenek var olabilir ama hazır değil.
Bu haftada Yol göründü sanırım
Büyüde gel çoçuk
Bu seneki yarışmada yarışmacılar stratejiden çok senin hatan var seni yazıyoruz diye söylüyorlardı
Buhafta hatası olan Burcu potaya gitmedi acık beyan Burcu'yu bireyselikteki başarısından dolayı karşılarna almadı
O kız yetekli olabilir niyese sevemedim bu kadar yaratıcı tabaklar yapıp grup yarışmalarında en basit bir yemeğe hiç yapılmaması gereken birşey yapması beni huylandırdı
Yüzümü taze tutuyorumOoo Efser seni görmek ne güzel, Nickini gören cennetlik
Ateş giüpytmeyecek Şükrü gidecek, bana güvenin
Kusura bakma msjn gozumden kacmisya ben o kızı cool buluyorum. yapmacık değil. ben şöyleyim böyleyim gibi tavırları olmadı şimdiye kadar. yapacağı işe odaklı.
sanırım mesleğinin getirisi, hostesler her türlü durum karşısında soğukkanlı kalmak zorunda ya.
bence erkekler pelini çok destekleyecekler, kadınlar gıcık olacak.
zira güzel de.
Kusura bakma msjn gozumden kacmis
Aynen cool bir durusu var hostes oldgnu bilmiyordum ben ondan olabilir evet .
Dun aksam bastan sona jzleyemedim ama hic konustgnu duymadim izledigim kisimlarda .
ben kırmızıyı tutuyordum hep yeniliyorlar sinir oldum izlemiyorum artık
emreyi seviyorum bence çok konuşmamalı
erene kılım çok çakal
burcu allahını seversen bi sus ama onun dışında yetenekli
sergen ilk başta çok seviyordum nasıl bu kadar sevmişim anlayamadım onu da sevmiyorum
ateş bir şey bilmiyor işin kötüsü bilmediğini bilmiyor.
pelini sevdim
araz ı da sevmiyorum
Icli kofteyi azizeyle birliktr yaptilar o esnada azizenin ona tavirlarini hic begenmedimvalla bence iyi de yarıştı. uyumluydu.
2. oyunu kaybetti ama orada yanlış yönlendirdi tahsin.