Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AteşEve kim gidecek? Yoksa Ateş mi?
O herşeyi çok biliyo ondandırBurcu'yu kimse karşısına almak istemedi
Safanur elemeye gittiO herşeyi çok biliyo ondandır
Kim gitti tv yi kapattım reklamlar bitmek bilmiyo
Safanur aslında başlarda iyiydi sonradan o da dağıttı kendini burcu gitseydi keşkeSafanur elemeye gitti
Ekrana fazla yansıtıp izleyenleri tiksindirmek istemedi gibi geldi bana ama dediğiniz gibi de olabilirKıl meselesinde Mehmet şef beklediğim tepki vermedi sanırım kaybettikleri içinbende varmayım üzerlerine dedipambug gibin adam vesselam
Şükrü gidecek.Eve kim gidecek? Yoksa Ateş mi?
Bende bu kadar suçlamadan sonra potada diye düşündümburcunun çıkmamasına şaşırdım.
kadının olduğu hiçbir takım kazanamıyor, kaptan da olsa sadece seçilmiş de olsa.
bireysellerde iyi diye potaya sokmak istemiyorlar herhalde ama bu şekilde eleyecek hepsini.
her seferinde potada olmalı, illa ki gider bence.
Bende bu kadar suçlamadan sonra potada diye düşündüm
Ben de o sıra tam göremedim ama Safanur'du sanırımaraz güzel laflar çarptı ama burcuyu mu yazdı bilemedim
Ben de o sıra tam göremedim ama Safanur'du sanırım
burcunun çıkmamasına şaşırdım.
kadının olduğu hiçbir takım kazanamıyor, kaptan da olsa sadece seçilmiş de olsa.
bireysellerde iyi diye potaya sokmak istemiyorlar herhalde ama bu şekilde eleyecek hepsini.
her seferinde potada olmalı, illa ki gider bence.
Kurşun dökmeye gidecem şu kıza en son uğursuz potaya girmemesi de ilginç zira islim kebabı onun yüzünden kaybetti bastı sosu içine
O sırda eşim geldi karışlıklığa gittioha burcuya çakıp safanur u mu yazdı ?
daha dokunulmazlığa geçmeden önce "aslanlar gibi elini kaldır" diye çakmıştı lafı bi de
O sırda eşim geldi karışlıklığa gitti
Kafamı cevirdiğimde Safanur'un önüydedi
Bende hiç tahmin etmiyordum Burcu gitti dedimbi açıp izliyim. ama safanur a üzüldüm. hepsinin içinde yemeği en çok oy alan kişi oldu, kazanmasalar da öyle yani. haketmiyordu kesinlikle.