kesinlikle tunahan çok hoşuma giderdi benimde.evin küçük çocuğu gibiydi.sanki ezberletmişler soyleyeceği sözleri sonrada salmışlar gibi cengeSergen, Tahsin ve tunahan acayıp kulis çeviriyorlar.. Tahsin onları da kendıne benzetti artık.. Çok itici Tahsin.. Tunahan da severdim Emrenin ilk oyununda yukarıdan laf ata ata bi hal oldu.. Tahsin iyi doldurmuş
rabiayı çok istiyorum ama yaratıcılıkta hiç bişey yapamıyorRabia ya da araz
Favorilerimiz değişecek gibi görünüyorve araz sahnelere iner.çoluk çocuk dağılsın bakem
bikaç gün izleyeceğim tahsinle değiştirebilirim.tahsin şu ara gıcık ama bıcağı sağlamFavorilerimiz değişecek gibi görünüyor
emre dediki ben masterchefi izliyorum.ses oluyor diye tahsin kapattırıyormuş.tahsinin savunmasıda tv onun yattağını arka duvarındaymış.sesten uyuyamıyormuş.kavgalarıda butunahanı severdim ama o da sürü psikolojisiyle emreye haksızlık yaptı.
emre pırıl pırıl tertemiz bir genç, çocuğun başarısını kabahat yaptı kıskançlar.
mert de çok efendi geliyor bana, işine odaklı kendini geliştirmeye çalışıyor, diğerlerine uymuyor.
ama en çok dilarada yanıldım. o nasıl bir hırs, nasıl bir ego.
kaldıkları evde programı izliyorlarmış, insan kendine bir çeki düzen vermez mi ya!
Evet kabiliyetlibikaç gün izleyeceğim tahsinle değiştirebilirim.tahsin şu ara gıcık ama bıcağı sağlam
Aynen sanki kısıtlı çalışıyo kendini geliştiremiyorabiayı çok istiyorum ama yaratıcılıkta hiç bişey yapamıyor
Oylar kırmızıya çıktıkça suratının haliBirazdan dilara nın bi kere daha nasıl çirkefleştiğini izlicez bence
Ayy Walla benım de.. Şimdi içinden sinsice plan yapıyordur, azize ateş mert varken bana bişey olmaz diyordurOylar kırmızıya çıktıkça suratının halibütün yağlarım eridi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?